Ponturi Pariuri Rugby Western Force vs Fijian Drua

GetsBet

Western Force intalneste pe Fijian Drua in cadrul etapei a 12-a din Super Rugby.

Western Force este pe ultimul loc, dar la numai 7 puncte de locurile de play-off. O victorie are 4 puncte, iar daca se acorda un punct bonus (pentru inscrierea a cel putin trei eseuri mai mult decat adversarul) ar putea avea 5 puncte, si mai sunt patru meciuri de jucat.

cota2.ro

Ultimul loc de play-off este ocupat chiar de adversara de astazi, Fijian Drua. Echipa fijiana nu a castigat nici un meci in deplasare de cand face parte din competitia Super Rugby, adica din 2022. Un singur meci apare ca fiind castigat in deplasare totusi, dar nu a fost pe terenul echipei considerate gazda, ci pe teren neutru la Auckland. Echipa considerata gazda in acel meci a fost Moana Pasifika, echipa care este formata din jucatori din Tonga si Samoa.

Chiar si asa, din 20 de meciuri jucate in deplasare, Fijian Drua a pierdut 19.

Western Force are incredere in faptul ca poate trage tare in aceste ultime patru meciuri ca sa prinda un loc de play-off. Jucatorii considera ca acest meci impotriva unei contra-candidate conteaza cat dublul numarului de puncte, deoarece le ia puncte fijienilor.

Dupa acest meci vor mai juca si cu Waratahs, o alta contra-candidata la un loc de play-off. Western Force trateaza acum fiecare meci ca pe o finala.

La echipa gazda revin internationalii australieni Nick White si Izack Rodda. Din lotul echipei mai fac parte si alti internationali australieni, precum si Medrano, de la nationala Argentinei.

Antrenorul a spus ca se bazeaza pe experienta unor astfel de jucatori din cadrul echipei ca sa conduca echipa in aceste meciuri decisive.

In meciul tur disputat in etapa a 6-a in Fiji, Drua a castigat cu 31-13, dar conditiile au fost grele. A plouat torential si terenul era ca o mocirla, deci nu prea se pot trage concluzii din acel meci.

Cota pentru victoria lui Western Force a scazut de la 2.20 pana la 1.95.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Western Force vs Fijian Drua
Pronostic:
Handicap Asiatic Western Force (+1.5)
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro