Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Arsenal

Casa Pariurilor

Manchester United intalneste pe Arsenal in cadrul etapei cu numarul 37 din Premier League.

Acest meci are multe implicatii in lupta pentru titlu si pentru locurile care duc in cupele europene.

cota2.ro

Ce sentimente trebuie sa aiba suporterii de pe Old Trafford in acest meci, deoarece o victorie a echipei lor favorite ar insemna ca le dau ei insisi titlul lui Manchester City, si in acelasi timp daca Diavolii Rosii pierd acest meci, ultima lor sansa de a ajunge in Europa va fi castigarea Cupei Angliei in finala cu Manchester City.

Arsenal trebuie sa castige ambele meciuri pe care le mai are de jucat.

Manchester United chiar n-a mers bine deloc in acest sezon. Pe langa numeroasele accidentari, managementul lui ten Hag are carente evidente, si in plus, recrutarile facute s-au dovedit a fi sub asteptari.

In ultimul meci, Diavolii Rosii au fost macelariti cu 4-0 de catre Crystal Palace. Da, nu au avut fundasii centrali (Evans nu a trecut testul de aptitudine, dar tot a fost folosit), dar au avut probleme pe tot terenul, nu numai in aparare.

Lisandro Martinez, Marcus Rashford si Bruno Fernandes au revenit la antrenamente saptamana asta, si ar fi oarecum surprinzator daca nu joaca in acest meci, dat fiind faptul ca ten Hag nu are retineri in a baga imediat in teren jucatori care doar ce-au revenit dupa accidentari.

Unul din putinele aspecte la care Manchester United este mai buna este faza de contraatac, si acestea apar cand joaca impotriva echipelor care ii domina.

Arsenal trebuie musai sa castige acest meci, si daca ne uitam la rezultatele obtinute de Tunari pe Old Trafford, vedem ca din 2006 incoace au castigat doar de doua ori, ultima data in 2020 intr-un meci jucat fara spectatori, datorita pandemiei.

Arsenal este in mare forma, cu patru victorii in ultimele patru meciuri, inclusiv in derby-urile contra lui Chelsea si Tottenham.

In doua dintre ultimele meciuri grele din deplasare, la Manchester City si la Tottenham, Arsenal nu a fost prea agresiva, si tot a obtinut 3 puncte la Tottenham (3-2) si un punct fara gol primit pe stadionul Etihad, deci este posibil sa aplice o tactica asemanatoare si aici.

Este clar ca Arsenal este mai buna la majoritatea capitolelor decat Diavolii Rosii. Cele aproape 30 de puncte diferenta in clasament o dovedesc clar, plus ca diferenta in calitatea jucatorilor si a managementului este si ea clara.

Un aspect care mi-a atras atentia a fost oscilatia cotelor pe victoria lui United. La inceput cota era in jur de 6.00, apoi in urma infrangerii usturatoare de la Crystal Palace a urcat pana pe la 8.00, iar acum a inceput sa scada din nou, ajungand inapoi la 6.00.

Aceasta echipa este acea Manchester United care in meciul tur a tinut-o pe Arsenal in sah in deplasare pana in minutele de prelungiri, Arsenal castigand cu 3-1 prin doua goluri marcate in minutele 96 si 101.

Daca Rashford si Fernandes sunt in primul 11, Diavolii Rosii ii pot lovi pe Tunari pe contraatac, si chiar daca vor permite o gramada de ocazii la poarta proprie, e posibil ca United sa nu piarda acest meci, sau macar nu la doua goluri diferenta.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Manchester United vs Arsenal
Pronostic:
Manchester United (+1.5)
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 3.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro