Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.39

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 1

IF Brommapojkarna - Malmo se joaca azi, de la 16:00, in etapa cu numarul 12 din campionatul Suediei.

cota2.ro

Dupa primele 11 etape IF Brommapojkarna are o linie de clasament cu 3 victorii ( doua dintre ele obtinute in primele patru etape ), 5 egaluri si 3 infrangeri. A avut un inceput de sezon bun cu 7 puncte in primele patru etape si cu un golaveraj de 11-6 , dar apoi lucrurile au inceput sa mearga mai rau, reusind doar o victorie in urmatoarele 7 etape. Golaverajul in urmatoarele 7 etape a fost de 6-13.

In sezonul trecut IF Brommapojkarna s-a clasat pe primul loc deasupra liniei de retrogradare si se pare ca si anul acesta tot in zona retrogradarii se vor situa. Malmo a reusit sa castige cu scorul de 2-1 ambele partide din sezonul trecut .

Malmo FF are un inceput de sezon foarte bun avand o linie de clasament cu 10 victorii, 1 egal si o infrangere. Cei de la Malmo au un golaveraj de 32-7 in primele 11 etape jucate. Din cele 32 de goluri, 17 au fost marcate de catre cei doi atacanti ai echipei: suedezul Kiese Thelin si norvegianul Botheim E.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Malmo handicap 0.5 goluri ( un X2 jucat sub alta forma )

Tremblay - Frontignan se joaca azi, de la 16:15, in play-off-ul de promovare (semifinala ) din LNH Proligue, liga a doua de handbal masculin din Franta.

Tremblay a terminat sezonul regulat pe prima pozitie cu 27 de victorii si o singura infrangere, dominand practic tot sezonul. In cele doua partide din campionat cei de la Tremblay s-au impus de fiecare data, in deplasare cu 41-37 iar pe teren propriu cu 41-35, fiind de fiecare data la conducerea jocului.

Frontignan a terminat sezonul regulat pe locul 6 , cu 15 victorii , 3 egaluri si 10 infrangeri. In meciurile din deplasare reusind doar 4 victorii.

Meciul se joaca intr-o singura mansa si ma astept ca cei de la Tremblay sa-si faca jocul si sa se impuna, fiind principalii favoriti la promovarea in prima liga.

Pronosticul meu pentru acest meci este: victorie Tremblay



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
IF Brommapojkarna vs Malmo
Pronostic:
Handicap Malmo FF (0.5)
Cota
1.16
Tremblay vs Frontignan
Pronostic:
Victorie Tremblay
Cota
1.20
Cota finala: 1.39
Profit: 2.73
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro