Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.71

Superbet

,,Bani pe Jos’’ – Pariul 1 si Pariul 2

Spania - Irlanda de Nord se joaca azi, de la 22:30, intr-un meci amical care se va disputa pe Son Moix din Palma de Mallorca.

cota2.ro

Spania a facut parte din grupa A in calificarile pentru EURO castigandu-si grupa cu 21 de puncte ( 7 victorii si o infrangere ). In meciurile din grupa a avut un golaveraj de 25-5 , reusind si doua victorii la scor : 6-0 cu Cipru acasa si 1-7 cu Georgia in deplasare. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2007. Dupa meciurile din grupa de calificare Spania a mai jucat trei meciuri amicale , a pierdut 1-0 cu Columbia, a remizat 3-3 cu Brazilia si a invins Andorra cu 5-0. Spania este a patra favorita la castigarea EURO , dupa Anglia, Franta si Germania.

Irlanda de Nord a facut parte din grupa H in calificarile pentru EURO. A terminat grupa pe penultimul loc cu doar noua puncte ( 3 victorii si 7 infrangeri ) avand un golaveraj de 9-13. Doua victorii au fost cu San Marino marcand impotriva lor 5 din cele 9 goluri marcate in toata campania.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Irlanda de Nord nu marcheaza in prima repriza.

Belgia - Luxemburg se joaca azi, de la 21:00, intr-un meci amical care se va disputa pe King Baudouin din Bruxelles.

Belgia a facut parte din grupa F in calificarile pentru EURO si a reusit sa-si castige grupa fara a pierde vreun meci ( 6 victorii si 2 egaluri ), avand un golaveraj de 22-4 ( trei dintre goluri le-au primit de la Austria ). In ultimul meci amical a castigat cu 2-0 in fata celor din Muntenegru.

Luxemburg a facut parte din grupa J in calificarile pentru EURO, avand sperante pana pe final in a prinde un loc pentru EURO, dar in cele din urma Slovacia a reusit sa se desprinda. Luxemburg a participat si in barajul de calificare pentru EURO dar a pierdut din primul meci , cu Georgia 2-0. Luxemburg a avut un an bun , dar rezultatele au fost obtinute in fata unor echipe care treceau prin perioade nefaste. In dubla cu Portugalia din grupe a primit 15 goluri ( 9-0 in Portugalia si 0-6 in meciul de acasa ). In ultimul meci amical a pierdut 3-0 in fata Frantei.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Ambele echipe marcheaza NU

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania vs Irlanda de Nord
Pronostic:
Irlanda de Nord - nu marcheaza prima repriza
Cota
1.16
Belgia vs Luxemburg
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza-NU
Cota
1.47
Cota finala: 1.71
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro