Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.37

Superbet

,,Bani pe Jos’’ - Pariul 3

Portugalia - Cehia se joaca azi, de la 22:00, pe stadionul Red Bull Arena din Leipzig, fiind al doilea meci din Grupa F, din care mai fac parte Turcia si Cehia.

cota2.ro

In calificarile pentru EURO Portugalia a facut parte din grupa J, unde a terminat pe prima pozitie, fara vreun pas gresit, reusind zece victorii. Din grupa au mai facut parte: Slovacia, Luxemburg, Islanda, Bosnia si Estonia. In grupa de calificare portughezii au avut un golaveraj de 36-2.

In ultimele trei meciuri amicale dinaintea turneului final, Portugalia a invins Finlanda, scor 4-2, Irlanda, scor 3-0 si a pierdut meciul contra Croatiei 2-1.

In calificarile pentru EURO Cehia a facut parte din grupa E, unde a terminat pe locul al doilea, ( 4 victorii,  3 egaluri si o infrangere ). Din grupa au mai facut parte: Albania, Polonia, Moldova si Insulele Feroe. Cehia a avut in grupa de calficare un golaveraj de 12-6.

In ultimele două amicale dinaintea turneului final, Cehia a invins Malta, scor 7-1 si Macedonia de Nord, scor 2-1.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Cehia marcheaza sub 1.5 goluri.

Stjarnan - Hafnarfjordur se joaca azi, de la 22:15, intr-un meci din campionatul Islandei.

Se intalnesc echipele care au terminat sezonul trecut pe locurile 3, respectiv 5.

Dupa zece etape jucate, Stjarnan are urmatoarea linie de clasament: 4 victorii , un egal si 5 infrangeri, cu un golaveraj de 17-18. Principalii marcatori ai echipei sunt: Emil Atlason – 4 goluri, Orvar Eggertsson – 3 goluri si Thorkelsson R., Brink H., Omarsson O. cu cate 2 goluri marcate fiecare.

Dupa noua etape jucate, Hafnarfjordur are urmatoarea linie de clasament: 4 victorii, 2 egaluri si 3 infrangeri, cu un golaveraj de 16-16. Principalii marcatori ai echipei sunt: Hallsson S., Bjornsson U. cu cate 4 goluri marcate fiecare si Halldorsson K. , Dimitrijevic V., Sverrisson B. cu cate 2 goluri marcate fiecare.

Ultimele doua partide jucate intre ele au fost castigate de Stjarnan cu scorul de 5-0, respective 3-1.

Pronosticul meu pentru acest meci: total goluri peste 1.5

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia vs Cehia
Pronostic:
Cehia marcheaza sub 1.5 goluri
Cota
1.22
Stjarnan vs Hafnarfjordur
Pronostic:
total goluri peste 1.5
Cota
1.12
Cota finala: 1.37
Profit: 1.11
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro