Ponturi Pariuri Rugby Africa de Sud vs Noua Zeelanda

UNIBET

Africa de Sud intalneste Noua Zeelanda in cadrul celei de-a treia etape din Rugby Championship.

Noua Zeelanda a jucat doua partide pe teren propriu in cadrul acestei competitii, ambele cu Argentina. Primul meci s-a incheiat cu victoria Pumelor (38-30 la Wellington), iar al doilea a fost o reactie a echipei All Blacks (42-10 la Auckland).

cota2.ro

Africa de Sud, dubla campioana mondiala, a jucat doua meciuri in Australia, castigandu-le pe amandoua (33-7 si 30-12).

Cu siguranta All Blacks vor veni motivati sa castige ca sa ramana cu sanse la castigarea trofeului. Vor fi hotarati sa isi mentina avantul luat dupa meciul castigat cu Argentina, iar rivalitatea dintre Springboks si All Blacks ii va motiva si mai mult sa faca un meci mare la Johannesburg.

Noua Zeelanda nu uita usor faptul ca Africa de Sud i-a invins in finala Campionatului Mondial de anul trecut, si stiu cat de importanta va fi o victorie ca sa isi ia revansa si sa reintre in cartile castigarii trofeului Rugby Championship.

Dupa infrangerea cu Argentina, antrenorul oaspetilor, Scott Robertson, a ramas fara cuvinte la conferinta de presa. Cu siguranta ca nu se astepta la o asemenea replica din partea Pumelor, si mai ales ca All Blacks sa piarda pe teren propriu cu Argentina.

Acum a numit o echipa puternica, re-chemand cativa jucatori care au lipsit de la nationala de ceva vreme.

Scott Barrett revine in postura de capitan de echipa, dupa ce a fost indisponibil datorita unei accidentari.

Sam Cane va juca cel de-al 97-lea meci in tricoul All Blacks, prima sa aparitie pe teren dupa finala Cupei Mondiale de anul trecut.

Samipeni Finau revine si el la echipa, ultimul sau meci fiind in iulie contra Angliei.

Scott Robinson a spus ca un meci impotriva Africii de Sud in templul rugby-ului sud-african, Ellis Park din Johannesburg, este unul din cele mai grele teste din rugby si jucatorii All Blacks vor fi pregatiti.

Africa de Sud va alinia cel mai puternic XV avut la dispozitie. Motivatia ar putea fi mai mare de partea oaspetilor, care au de recuperat puncte in clasament si vor o revansa contra Africii de Sud.

Ambele echipe au jucatori care pun in permanenta in pericol apararea adversa. Nu cred ca va fi un meci decis de cele doua aparari, pentru ca nu este meci decisiv si nici cu trofeul pe masa. Motivatiile sunt de alta natura.

Atmosfera pe Ellis Park va fi electrizanta si cred ca totalul va depasi 55 de puncte.

Inca am gasit 49.5 puncte la Unibet. La alte case totalul este deja mai mare.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Africa de Sud vs Noua Zeelanda
Pronostic:
Total peste 49.5 puncte
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro