Ponturi Pariuri Tenis Santiago Giraldo vs Thiago Monteiro

UNIBET

Meciul de Cupa Davis dintre Columbia și Brazilia va fi deschis de o confruntare interesantă între Santiago Giraldo și Thiago Monteiro, iar eu cred că a treia confruntare directă între cei doi poate aduce un pariu inspirat.


cota2.ro

Situația lui Giraldo e un aparte, în condițiile în care abia s-a întors în circuit după multe luni de pauză cauzate de o accidentare urâtă. Evident, n-are un ritm bun al competiției, a pierdut singurele meciuri jucate în 2018, pe hard, dar avantajul lui e că se întoarce pe zgură, suprafața pe care a obținut cele mai multe dintre rezultatele bune care l-au dus până pe locul 28 în lume la un moment dat. Iar o altă veste bună pentru Giraldo, ca și pentru pariul nostru, e forma lui Monteiro.


În mod normal, brazilianul ar fi fost favorit în fața unui adversar fără meciuri în picioare, dar nu a mai câștigat un meci în circuit de la mijlocul lui februarie, când era învins de Ramos în semifinalele de la Quito. Are cinci înfrângeri consecutive, însă deține și rețeta pentru un tenis bun pe zgură.


Practic, mă bazez pe ideea că Monteiro va face suficient la serviciu pentru a împinge măcar unul dintre seturi în prelungiri, dar și pe capacitatea lui Giraldo de a produce un tenis bun pe zgură. În ultimul rând, un argument poate fi reprezentat și de singurul meci direct pe zgură, jucat anul trecut și terminat 6-4, 5-7, 7-6 pentru Giraldo.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Santiago Giraldo vs Thiago Monteiro
Pronostic:
Over 22,5 game-uri
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro