Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

BETFAIR SPORTSBOOK

În primul tur de dublu al turneului WTA de la Lugano dăm peste un meci care la prima vedere nu pare atractiv pentru pariori, pentru că se înfruntă patru jucătoare din zone apropiate ale clasamentului. Mertens și Flipkens sunt clasate între primele 50 de jucătoare ale lumii (32 Mertens, 43 Flipkens), în timp ce Kdermetova stă pe 59, iar Dzalamidze pe 76. Jucătoare de valori relativ apropiate, dacă ne-am lua după clasament, dar care vin din ligi diferite. Mertens și-a făcut clasamentul cu un turneu câștigat la Hobart și semifinale la Miami, Flipkens a jucat o finală la Budapesta, iar singura performanță notabilă a adversarelor e o semifinală la Hobart, făcută de Kudermetova.


cota2.ro

Dazalamize însă trăiește din performanțele din 2017, pentru că anul ăsta a câștigat un singur meci din opt jucate la dublu și nu e o jucătoare care să se ridice la nivelul lui Flipkens și Mertens. 1.5 sună bine.


Pentru al doilea meci de pe bilet ne mutăm la turneul challenger de la Barletta, Italia, unde dăm peste Matteo Donati (23 de ani, 263 ATP) și Yannick Maden (29 de ani, 131 ATP), doi jucători care trec prin momente...opuse.


Până să revină surprinzător în meciul din primul tur contra lui Andreozzi, Donati nu trecuse de primul tur al unui turneu challenger în 2018, asta deși în 2017 obișnuise cu performanțe decente. Chiar dacă joacă acasă, e ieșit din formă și nu a mai reușit un turneu decent din octombrie anul trecut, când se oprea în semifinale la Ismaning.


În tot acest timp, Maden a legat câteva luni bune, a ajuns pe cel mai înalt loc al carierei și a strâns 16 victorii pe hard și una convingătoare (6-2, 6-0 cu Bonzi) la primul meci pe zgură. Aleg jucătorul în formă, cu multe meciuri câștigate și aflat într-un progres evident.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Flipkens/Mertens vs Dzalamidze/Kudermetova
Pronostic:
Flipkens/Mertens
Cota
1.50
Matteo Donati vs Yannick Maden
Pronostic:
Maden
Cota
1.50
Cota finala: 2.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro