Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.51

UNIBET

Până la 25 de ani, Facundo Arguello a parcurs un drum destul de ciudat în tenisul profesionist. A "explodat" devreme în turneele challenger din America de Sud, a dat impresia că se va transforma într-un zgurist de top, dar ultimii ani au însemnat un declin constant pentru jucătorul care, oricum, nu a fost niciodată clasat mai locul de 104. Acum, încearcă o revenire măcar la forma de acum câteva sezoane, însă drumul înapoi e pavat cu greutăți și mulți adversari dificili.


cota2.ro

Iar unul dintre ei va fi Mats Moraing, un neamț prieten cu toate suprafețele, stângaci talentat aflat într-o perioadă a carierei în care, pentru prima dată, simte cum e să legi victorii și să câștigi meciuri la un nivel decent. Victoria în trei seturi cu Giraldo e dătătoare de speranță, dar jocul agresiv al lui Moraing, cu serviciu și forehand ca "guri de tun" e și mai important, în contextul în care i se va opune un jucător care cunoaște zgura, dar care a uitat rețeta succesului pe această suprafață.


Pentru al doilea meci din combo, păstrez logica de la meciul Kudla - Karlovic, tot de la Houston, și cred că zgura foarte rapidă va fi mediul propice pentru un over în primul set, de data asta unul mai mic. Isner se prezintă în primul lui meci cu trofeul de la Miami în buzunar și o victorie în Cupa Davis, iar Laaksonen vine după un succes bun, în minimum de seturi, cu germano-jamaicanul Dustin Brown.


Iar calculul e destul de simplu. Plecând de la premisa că serviciul lui Isner e de neatins pe o suprafață care-i favorizează kick-ul uriaș și Laaksonen nu va avea multe pretenții să facă vreun break în primul set, mutăm atenția spre elvețian. E capabil de game-uri solide pe propriul serviciu? Teoretic, da, pentru că armele există. Are o primă servă foarte rapidă, plată, suficientă pentru a-și crea avantaj în fața unui jucător care nu a excelat și nu va excela vreodată la retur, are un forehand care-l ajută să dicteze punctele și, dacă-și păstrează concentrarea, emoțiile n-ar trebui să apară. Valoare în cotă există, mai ales că ne permitem luxul unui break. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Facundo Arguello vs Mats Moraing
Pronostic:
Moraing
Cota
1.57
John Isner vs Henri Laaksonen
Pronostic:
Over 9,5 game-uri în primul set
Cota
1.60
Cota finala: 2.51
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro