Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Fortuna

Turneul ITF de la Brescia ar fi trebuit să fie rezervat jucătoarelor tinere, care vor să facă pasul spre elita tenisului, dar e poziționat în a doua săptămână de la Roland Garros și asta-l face populat cu tenismene de o valoare ceva mai mare. Pe două dintre ele, Kaia Kanepi și Laura Siegemund, le aleg pentru un combo care pare destul de safe.


cota2.ro

Kanepi a ajuns în sferturi după 6-2, 6-3 și 6-2, 6-2 în primele două tururi, iar Gorgodze Ekaterine, a treia sa adversară, nu ar trebui să aibă o soartă cu mult diferită. E, pur și simplu, o diferență prea mare de valoare, care nu poate fi compensată în niciun fel. 2-0 la 1.50 sună bine, pentru că e greu de crezut că estona va avea probleme.


Apoi, Laura Siegemund a ajuns pe locul 358, în condițiile în care e jucătoare de top 30, și așa se explică prezența ei la Brescia, turneul la care are nevoie de puncte pentru a mai urca în clasament. După 7-5, 6-1 cu Chiesa și 6-1, 6-0 ci Pieri, în fața ei iese Martina Trevisan, o italiancă cu un joc relativ decent pentru acest nivel, dar care, dacă nu se întâmplă lucruri extraordinare, nu prea are cum să facă un salt calitativ într-atât de mare încât să se bată de la egal la egal cu germanca. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Kaia Kanepi vs Ekaterine Gorgodze
Pronostic:
Kanepi 2-0
Cota
1.50
Martina Trevisan vs Laura Siegemund
Pronostic:
Siegemund
Cota
1.28
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro