Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

BETFAIR SPORTSBOOK

Turneele ATP și WTA din această săptămână au ajuns în faza sferturilor de finală, deci e timpul pentru jucătorii cu adevărat în formă să se ridice deasupra celorlalți și să facă pași importanți spre trofeu. Cu câte un solist de la Toronto și Montreal, facem din nou rost de o cotă interesantă.


cota2.ro

Primul care m-a convins că merită pariat e rusul Karen Khachanov, cel care a supraviețuit bombardamentului lui John Isner în optimile de finală, iar acum are în față un adversar, Robin Haase, care trece printr-un moment bun. Ideea din spatele pariului e că nu există o diferență vizibilă între forehand-ul și backhand-ul lui Khachanov, ceea ce se traduce prin faptul că rusul nu va fi foarte afectat de varietatea din jocul olandezului. Haase e într-o formă bună, bate jucători buni, dar Khachanov mi se pare demn de încredere.


Iar argumentul pentru o victorie a lui Sloane Stephens în fața Anastasiei Sevastova e, mai degrabă, legat de suprafața de joc și de cât de bine i se potrivește aceasta jucătoarei din Statele Unite ale Americii. În timp ce Sevastova a fost nevoită să salveze o minge de meci cu Puig, în turul al doilea, Stephens a mers perfect cu Suarez Navarro și Abanda, iar jocul ei de anduranță. cu schimburi prelungite și lovituri aspre, e exact ce nu-i trebuie ucrainencei.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Robin Haase vs Karen Khachanov
Pronostic:
Khachanov
Cota
1.57
Anastasia Sevastova vs Sloane Stephens
Pronostic:
Stephens
Cota
1.48
Cota finala: 2.32
Profit: 7.92
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro