Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.47

BETFAIR SPORTSBOOK

Suprafața rapidă de la Cincinnati merită exploatată din plin și cred că e cazul să ne îndreptăm atenția spre "bombardierii" din ambele circuite. Nick Kyrgios și Karolina Pliskova ar trebui să reprezinte doi soliști de încredere azi.


cota2.ro

Australianul a avut ceva probleme fizice în meciul cu Wawrinka, de la Toronto, dar le-a depășit spre finalul partidei și serviciul impresionant ar trebui să-l ajute să facă diferența contra unui adversar abil, bun la retur, dar care nu are arme redutabile prin care să-l poată răni. Kudla e constant, joacă acasă, însă cred că e timpul ca Nick să mai facă o performanță bună, mai ales că se apropie US Open-ul.


Pliskova e condusă cu 7-0 de Radwanska în meciurile directe (14-0 la seturi), cota îi urcă în ultimele ore, dar detaliile nu mă sperie chiar așa tare. Chiar dacă cehoaica vine după o perioadă proastă, Aga a încetat să mai impresioneze de ceva timp, iar loviturile plate și serviciul incredibil al cehoaicei sunt argumente care nu merită neglijate. Ok, doza de risc există, dar cred că trebuie să ne așteptăm la genul de meci în care jucătoarea defensivă, Radwanska, va găsi foarte greu soluțiile pentru a contracara un joc în forță.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Nick Kyrgios vs Denis Kudla
Pronostic:
Kyrgios
Cota
1.35
Karolina Pliskova vs Agnieszka Radwanska
Pronostic:
Pliskova
Cota
1.83
Cota finala: 2.47
Profit: 8.82
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro