Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.70

NetBet

Semifinalele turneelor ATP și WTA din această săptămână sunt înfruntări între marii favoriți și underdogi aflați în formă foarte bună, iar eu cred că e o idee bună dacă merg pe performanțe acceptabile ale jucătorilor cotați cu șansa a doua.


cota2.ro

Pentru Djokovic, meciurile cu hard hitteri pe suprafețe rapide au fost întotdeauna dificile, iar dovadă în acest sens stă înfruntarea cu RAonic, de ieri, câștigată în trei seturi. Acum iese în fața sa Marin Cilic, croatul care își vede de treabă, servește foarte bine și are rare momente de slăbiciune. Mă aștept la o partidă echilibrată, cu cel puțin un tiebreak și cred că Djokovic va fi forțat îndeajuns încât să câștige cel puțin 13 game-uri.


Pentru Aryna Sabalenka turneul de la Cincinnati poate fi unul de referință al unei cariere care se anunță impresionantă. Cu victorii la Konta, Pliskova, Garcia și Keys, e lesne că nu va resimți presiunea nici în fața Simonei Halep, iar un handicap mare, de 5,5 game-uri, mi se pare o opțiune de luat în calcul. Simona începe greu meciurile, Sabalekna servește la un nivel excepțional și, pe valul de încredere dat de patru victorii superbe, mă aștept la lucruri frumoase din partea ei.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Novak Djokovic vs Marin Cilic
Pronostic:
Djokovic peste 12,5 game-uri
Cota
1.68
Simona Halep vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka +5,5 game-uri
Cota
1.61
Cota finala: 2.70
Profit: 10.20
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro