Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

BETFAIR SPORTSBOOK

US Open, ultimul mare Șlem al anului, oferă ceva spațiu de manevră când vine vorba despre meciurile din primul tur, dar favoriții "șubrezi" trebuie evitați cu atenție. Astăzi, pentru o cotă de 2.14 merg pe doi jucători care au cel puțin un mare avantaj: sunt mult mai valoroși decât oponenții lor.


cota2.ro

Neamțul Maden a avut un parcurs perfect în calificări și asta face ca bookmakerii să se sperie puțin și să umfle cota pe Lucas Pouille. Dar francezul joacă la turneul la care are cea mai bună performanță din carieră la un Grand Slam - sfert de finală, e pe o suprafață care-i convine teribil și, într-un scenariu normal, în care nu are căderi în joc, ar trebui să iasă victorios de pe teren.


Tot de nemți mă leg și pentru al doilea meci. Hanfmann e tipul neexperimentat la acest nivel, dar ambițios și cun un joc de un nivel decent. Însă Kohlschreiber e ceva mai mult de atât, are loviturile mai eficiente și va ști să profite de minusurile unui compatriot mai tânăr, neobișnuit încă cu meciurile pe marile scene.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lucas Puille vs Yannick Maden
Pronostic:
Pouille
Cota
1.55
Yannick Hanfmann vs Philipp Kohlschreiber
Pronostic:
Kohlschreiber
Cota
1.38
Cota finala: 2.14
Profit: 6.84
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro