Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.84

UNIBET

Pariul clasic pentru turneele de Mare Șlem, over 3,5 seturi, ne poate aduce un profit bunicel în condițiile în care alegem cum trebuie partidele pe care le considerăm echilibrate și greu de terminat în trei seturi.


cota2.ro

Una dintre ele, Fognini - Mmoh, se înscrie pe un calapod clasic, cu italianul în postura de "mai favorit decât ar trebui". Fabio e într-o formă bună, dar el e genul de jucător care se concentrează cu greu tot meciul în două seturi din trei, dar în trei din cinci. Mmoh e tânăr, nu a "explodat" încă, joacă acasă pe suprafața favorită, deci cred că se va agăța de un set, dacă nu chiar mai mult.


Bemelmans - Munar, în schimb, e un meci clasic pentru primul tur, între doi jucători al căror drum depinde, clar, de tragerea la sorți. Belgianul vine din postura de lucky loser, pierzând cu Bagnis în ultimul tur de calificări, dar are un serviciu de stângaci care-l va ajuta enorm pe toată durata meciului. Munar e zgurist, dar are lovituri aspre, servește bine cu prima minge și va face ceva ravagii cu forehand-ul. E un mix interesant, din care nu-l văd pe vreunul ieșind câștigător în minimum de seturi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Fabio Fognini vs Michael Mmoh
Pronostic:
PEste 3,5 seturi
Cota
1.81
Ruben Bemelmans vs Jaume Munar
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.57
Cota finala: 2.84
Profit: 9.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro