Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.49

UNIBET

Cu lucrurile cristalizate și jucătorii cu adevărat în formă rămași în turneu, începem luna cu un combo interesant de la US Open, format dintr-un meci de pe tabloul masculin și unul de pe cel feminin.


cota2.ro

Nishikori e considerat favorit cu Kohlschreiber, neamțul care l-a scos în patru seturi pe Zverev, iar meciul se anunță unul spectaculos, întrucât va pune față în față doi jucători care-și produc punctele, nu așteaptă neapărat greșeala adversarului. Cheia pentru reușita pariului e la Kohlschreiber, dar impresia mea e că germanul joacă la un nivel îndeajuns de bun pentru a se ridica cel puțin o manșă deasupra unui adversar mai constant.


Dornică de revanșă, pusă să joace în condițiile preferate - în sesiunea de seară, pe o arenă plină - Maria Șarapova ar trebui să-ți respecte statutul de favorită și să treacă de Carla Suarez Navarro. Chiar dacă iberica se prezintă nesperat de bine, mă aștept ca jocul în forță al rusoaicei să facă diferența pe o suprafață pe care acest detaliu capătă importanță sporită.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Kei Nishikori vs Philipp Kohlschreiber
Pronostic:
Peste 3,5 seturi
Cota
1.74
Carla Suarez Navarro vs Maria Șarapova
Pronostic:
Șarapova
Cota
1.43
Cota finala: 2.49
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro