Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

UNIBET

Cu sezonul de tenis aproape de final, trebuie să avem grijă cum alegem meciurile pe care ne punem banii, iar săptămâna aceasta turneul de la Beijing e principala atracție în circuitul feminin. Pentru marți dimineață, aleg un combo motivație-formă.


cota2.ro

Câștigătoare în 2017, Caroline Garcia e nevoită să-și apere trofeul și va trage din greu pentru a-și asigura un loc la Turneul Campioanelor de la Singapore. Franțuzoaica nu trece printr-un super moment, dar Hercog, în ciuda a trei victorii bune în calificări și în primul tur, nu pare capabilă să se bată de la egal la egal cu o jucătoare de top. Cota e mică, dar cred că Garcia nu ne va dezamăgi.


Apoi, în cariera Katerinei Siniakova se întâmplă doar lucruri bune în ultimul timp și forma ei merită speculată. La Wuhan, le-a învins pe Vondrusova, Mladenovic, Garcia și Muguruza, a pierdut în sferturi, dar la Beijing a trecut din nou de calificări și a învins-o pe Van Uytvacnk în prima tură. Krunic e văzută cea mai bine grație revenirii senzaționale cu Muguruza, de la 0-6, 1-4, dar cehoaica este pe o pantă ascendentă care-i permite să lege victorii.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Polona Hercog vs Caroline Garcia
Pronostic:
Garcia
Cota
1.30
Aleksandra Krunic vs Katerina Siniakova
Pronostic:
Siniakova
Cota
1.65
Cota finala: 2.15
Profit: 6.90
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro