Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.35

UNIBET

Într-o zi cu mulți soliști tentanți, încerc să aleg trei jucători demni de încredere pentru un profit decent.


cota2.ro

Încep cu olandeza Kiki Bertens, cea care a intrat în linie dreaptă pentru calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore. Are nevoie disperată de victorie pentru a spera la cea mai importantă competiție a finalului de an, a pierdut doar șase game-uri cu Sasnovich, pe zgură, la Roland Garros, și, chiar dacă situația se schimbă pentru că meciul se joacă în sală, mă aștept ca deznodământul să nu difere cu mult. 


Tot la Moscova, dar în turneul masculin, gazda Karen Khachanov ar trebui să aibă o misiune ușoară în partida din turul al doilea cu Lukas Rosol. Cehul nu mai e jucătorul care-l bătea pe Rafa Nadal la Wimbledon, se chinuie de ceva timp să revină la o formă decentă, iar diferența dintre el și Khachanov e foarte mare în acest moment. Rusul vine de la un alt nivel, joacă în fața propriilor fani, poate ajunge sus la acest turneu, deci nu văd probleme.


Pentru o zi perfectă e nevoie și de o reprezentație bună din partea lui Ugo Humbert, iar eu cred că aceasta va veni. Francezul a câștigat la Ortisei, tot în sală, după un parcurs excepțional, e un jucător tânăr și ofensiv prin definiție, iar serviciul și suprafața rapidă sunt de partea sa în duelul cu Tristan Lamasine. Chiar dacă outsiderul vine din calificări și a legat trei victorii în sala din Germania, tot nu-l văd în stare să iasă câștigător.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Kiki Bertens vs Aliaksandra Sasnovich
Pronostic:
Bertens
Cota
1.52
Lukas Rosol vs Karen Khachanov
Pronostic:
Khachanov 2-0
Cota
1.52
Tristan Lamasine vs Ugo Humbert
Pronostic:
Humbert
Cota
1.45
Cota finala: 3.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro