Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.56

NetBet

Vă face cu ochiul un combo format din doi jucători care vor avea în față adversari sub nivelul lor? Dacă da, Grigor Dimitrov și Ugo Humbert sunt alegerile potrivite!


cota2.ro

La prima participare a carierei la turneul de la Viena, bulgarul Dimitrov începe cu un meci contra lui Mikhail Kukushkin, reprezentantul Kazahstanului, iar efortul depus pentru o victorie nu ar trebui să fie prea mare. Are serviciu superior, suprafața rapidă e croită pentru loviturile sale puternice și îl cam incomodează pe Kukushkin, care are nevoie de timp pentru a-și pregăti loviturile din spatele terenului. Rusul care reprezintă Kazahstanul nu e vreun zeu nici în defensivă și, după cum văd eu meciul, șansele pentru o surpriză sunt mici.


De la Viena plecăm spre Brest, Franța, unde Ugo Humbert, ar cam trebui să-și continue seria foarte bună pe care o traversează. A câștigat la Ortisei, a jucat semifinale la Ismanning, a intrat în premieră în top 100, iar partida de debut e cu un alt francez, Tak-Khunn Wang, clasat cu vreo 300 de poziții mai jos. Prea multe nu sunt de spus, doar că Humbert bate lejer astfel de oponenți, iar în singurul meci direct, jucat pe zgură, suprafață deloc agreată de Ugo, în 2018, a cedat doar cinci game-uri cu Wang.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Grigor Dimitrov vs Mikhail Kukushkin
Pronostic:
Dimitrov
Cota
1.50
Tak-Khunn Wang vs Ugo Humbert
Pronostic:
Humbert 2-0
Cota
1.00
Cota finala: 1.50
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro