Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Fortuna

Finalul de sezon e întotdeauna greu de gestionat din punct de vedere al pariurilor în tenis, însă cu inspirație putem slaloma printre surprize și găsi jucătorii care au interes să tragă și să obțină performanțe bune pe sfârșitul anului.


cota2.ro

Pentru luni, Ana Bogdan și Guido Pella sunt alegerile mele, în condițiile în care adversarii pe care-i întâlnesc se află într-un punct al carierei în care nivelul nu ar trebui să le permită să producă mari șocuri.


Conaționala noastră dă peste Greta Arn, o jucătoare de aproape 40 de ani, în primul tur al turneului ITF de la Limoges și, chiar dacă unguroaica a câștigat două meciuri în calificări, sunt de părere că Ana nici nu trebuie să facă prea multe pentru a ieși victorioasă. NiciBogdan nu a mai legat rezultatele de la începutul anului, însă diferența de valoare e mare și ar trebui să o propulseze spre victorie.


În cazul lui Pella, apariția sa la un turneu challenger pe final de 2018 e argumentată, probabil, prin dorința de a mai face un ultim rezultat bun înaintea lui 2019. Cid Subervi e genul de tenismen care se pierde mai mereu în rundele inaugurale ale competițiilor de acest gen, Guido a câștigat la Montevideo în 2015 și are un joc mult prea bine proporționat pentru a ne crea emoții.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Ana Bogdan vs Greta Arn
Pronostic:
Bogdan
Cota
1.42
Roberto Cid Subervi vs Guido Pella
Pronostic:
Pella 2-0
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: 7.14
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro