Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

UNIBET

Într-o grupă a Turneului Campionilor în care Novak Djokovic e considerat mare favorit la calificarea în semifinale, Marin Cilic și Alexander Zverev se luptă, alături de John Isner, pentru locul al doilea, iar meciul primilor are o importanță aparte în economia calculelor ulterioare. În acest moment, nivelul la care se află cei doi e foarte apropiat, lucru care reiese și din cotele oferite de bookmakeri, iar echilibrul ar trebui să fie cuvântul care domină partida programată la ora 16:00. Cu ambii conștienți cât de importantă e prima manșă, cu două servicii de top în joc, 1.46 pentru un prim set cu cel puțin zece game-uri sună OK din punctul meu de vedere.


cota2.ro

Pentru o zi nliniștitiă, canadianul Peter Polansky trebuie să-și respecte statutul de favorit în partida cu tânărul de 19 ani Patrick Kypson, iar eu cred că o va face și va obține calificarea în turul al doilea al challenger-ului american de la Champaign. Polansky nu are puncte de apărat în această săptămână, un parcurs bun l-ar aduce în zona locurilor care-l scutesc de calificări la Australian Open, iar puștiul Kypson, deși talentat și cu rezultate bune la juniori, nu a suflat, până acum, în fața adversarilor cu experiență.

OFERTA LUNII NOIEMBRIE

Deschide un cont nou la Betfair prin linkul de mai jos și primești GRATUIT următorul pachet de beneficii:

  • acces nelimitat în grupul Premium - vezi aici statisticile
  • masterclass pariuri sportive „Puterea Cotelor” în format PDF - vezi aici detalii
  • bonus până la 450 de Lei din partea casei de pariuri

*Pachetul este disponibil doar pentru cei care deschid conturi noi după data de 12 noiembrie, obligatoriu prin linkul de mai jos și efectuează o primă depunere de minim 60 de lei

<<DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Alexander Zverev vs Marin Cilic
Pronostic:
Peste 9,5 game-uri în primul set
Cota
1.46
Peter Polansky vs Patrick Kypson
Pronostic:
Polansky
Cota
1.40
Cota finala: 2.04
Profit: 7.28
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro