Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.36

UNIBET

Lumea tenisului a trecut peste perioada de început de an, lucrurile s-au cristalizat puțin, deci e momentul să intrăm în pâine și să punem lupa pe jucătorii în formă care ne-ar putea aduce profit.


cota2.ro

Iar când vine vorba despre capitolul formă bună, Bianca Andreescu e alegerea mea pentru un pariu care poate părea riscant, dar pentru care cota e pe măsură. După un run incredibil la Auckland, terminat în finală, și o continuare pe măsură în calificările de la Australian Open, îi iese în față cehoaica Tereza Smitkova, o jucătoare decentă cândva, dar care se zbate să revină. Jocul în forță al Biancăi merge de minune zilele astea, adversarele fac față cu greu, iar singurul semn de întrebare e legat de potența fizică. Totuși, nu a pierdut mult timp pe teren și, chiar dacă a apărut la Auckland cu un bandaj la piciorul drept și câteva probleme medicale spre final de turneu, rezultatele următoare lasă impresia că s-a refăcut și e gata de tabloul principal.


Apoi, e nevoie de o prestație solidă din partea sud-africanului Lloyd Harris, care pornește cu prima șansă în fața nonconformistului Dustin Brown. Jamaicano-germanul e mai experimentat, dar și mai uzat, iar tenisul său creativ, uneori dus prea departe, nu reprezintă exact genul de joc cu care să învingi un adversar care urcă de luni bune. Harris are un tenis brut, exact, fără sclipiri sau lucruri deosebite, dar știe mereu ce are de făcut și ii ies ecuațiile. E timpul pentru primul tabloul de Grand Slam al carierei, iar eu cred că nu se va împiedica.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Bianca Andreescu vs Tereza Smitkova
Pronostic:
2-0 Andreescu
Cota
1.00
Lloyd Harris vs Dustin Brown
Pronostic:
Harris
Cota
1.38
Cota finala: 1.38
Profit: 2.28
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro