Ponturi Pariuri Tenis Daria Kasatkina vs Magdalena Rybarikova

UNIBET

Dacă ar fi să acord premiul pentru cel mai mare avantaj într-un matchup-ul unei partide din primul tur al unui turneu organizat în această săptămînă, cu sigurață aș alege-o pe Daria Kasatkina contra Magdalenei Rybarokova, pe zgura de la Stuttgart, unde datele problemei nu ar trebui să se complice niciun moment.


cota2.ro

Cu un joc modelat pentru zgură, dar cu influențe căpătate din meciurile jucate pe suprafețe rapide, Kasatikina e considerată deja una dintre cele mai periculoase jucătoare pe suprafața roșie. Pe bună dreptate, pentru că ale Dariei calități se găsesc foarte, foarte greu în tenisul modern. Iar la Stuttgart se joacă pe zgură, în sală, adică într-un mediu pe care rusoaica îl adoră, iar adversara...să spunem că nu-l place.


Rybarikova e jucătoare decentă în ultimii ani, însă nu a impresionat niciodată cu nimic pe zgură. A uitat ce înseamnă să ai palmares pozitiv pe această suprafață în ultimii ani, iar loviturile ei plate nu ar trebui să reprezinte o provocare deloc grea pentru Kasatkina. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Daria Kasatkina vs Magdalena Rybarikova
Pronostic:
2-0
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro