BANI PE JOS: proiect challenge de pariuri sportive

Dragii mei, împreună am câștigat de-a lungul timpului și am dus la capăt proiecte frumoase precum Easy Money sau Piramida, astfel încât mulți alții au "împrumutat" ideile în căutarea succesului. Asta nu face decât să mă bucure, înseamnă că sunt un fel de "trendsetter" în materie de profitabilitate și abordare corectă a fenomenului pariurilor sportive.

Acest proiect are niște principii foarte simple, am schimbat denumirea de Easy Money într-un nume românesc, o expresie îndrăgită de pariorii din România. Voi pleca de la o sumă, pe care voi căuta s-o multiplic prin reinvestirea întregului câștig după fiecare pariu verde! La un moment dat, investiția inițială va fi retrasă și voi căuta să joc doar din profit, din banii casei de pariuri!

Valoarea cotelor va fi destul de mică, dar nu are un minim sau un maxim. E simplu doar să facem un calcul (ca în figura de mai jos) și să observăm că miza inițială poate ajunge de 6 ori mai mare după 10 pariuri consecutive câștigate, de 40 de ori mai mare după 20 de pariuri sau chiar de 100 de ori mai mare după 25 de pariuri câștigate și vorbim de o cotă medie 1.20, ceea ce exprimă o probabilitate de câștig de 83% pentru fiecare pariu!

Casa de pariuri folosită

Eu aleg să îmi plasez toate pariurile din cadrul acestui proiect la agenția de pariuri SUPERBET, pentru că am o ofertă foarte bogată și variată, astfel încât să mă avantajeze în ceea ce pariez. În plus, de foarte multe ori putem profita de oferta Superavantaj și să ni se stabilească pariul ca fiind câștigător, dacă echipa noastră conduce cu 2 goluri oricând în meci și noi avem pariu pe solist.

DESCHIDE CONT LA SUPERBET AICI

Pariurile vor fi de tip Pre-match iar ca să puteți primi notificare instant de fiecare dată când postez un pariu, vă sugerez să vă alăturați GRATUIT grupului meu de mesagerie instant de pe TELEGRAM.

Telegram este o aplicație GRATUITĂ de mesagerie instant similară cu Whatsapp, pe care o puteți instala pe telefonul mobil și care vă trimite notificări sonore imediat ce postez un pariu. Mai simplu de atât nu există! După ce instalați aplicația, dați un click pe linkul de mai jos și veți fi direcționați către canalul meu de Telgram, denumit MIHALACHE FREE TIPS, pe care veți da JOIN.

Puteți intra pe grupul meu GRATUIT de pariuri de pe Telegram cu un singur click apăsând pe butonul de mai jos 👇👇👇

INTRĂ AICI PE GRUPUL DE PARIURI


PARIUL 1 - Joi 25 ianuarie 2024

  1. Gauff vs Sabalenka - minim un set Sabalenka @1.20
  2. Nakashima vs Collignon - 1 @1.28
  3. Squire vs Copil - minim un set Copil @1.22
  4. Bayern Munchen vs ASVEL Lyon - Bayer câștigă (inclusiv prelungiri) @1.28

Cotă finală 2.39

Mizez 1% din bugetul de pariere!


PLASEAZĂ PARIUL ONLINE AICI




Articole similare