Ponturi Pariuri Tenis Pablo Andujar vs Feliciano Lopez

NetBet

Primul tur al turneului ATP de la Madrid ne pune în fața unui meci în care doi spanioli cu caracteristici complet diferite, Pablo Andujar și Feliciano Loepz, sunt văzuți de către bookmakeri cu șanse aproape egale la calificarea în runda a doua.


cota2.ro

Revenit în elită după un periplu în străfundul clasamentului pricinuit de ani de coșmar marcați de accidentări și patru operații la cot, Andujar, fost număr 32 în ierarhia mondial, demonstrează că are, încă, valoarea necesară pentru a reprezenta un nume sonor în circuit. Anul acesta, a câștigat un turneu challenger la Alicante, în Spania, apoi, la Marrakech, în Maroc, a reintrat pe radar cu un succes entuziasmant, primul la nivel înalt după patru ani. Cu peste 700 de meciuri jucate într-o carieră în care zgura i-a fost cam singurul prieten, Pablo dă peste Feli Loepz, un jucător ajuns la 37 de nai, pe care organismul începe să-l trădeze și pentru care, oricum, suprafața roșie nu a reprezentat niciodată o prioritate.


Zgura de la Madrid e relativ rapidă și îi poate aduce un miec plus lui Lopez, care servește mult mai bine, vine la fileu și vrea să se asigure că punctele nu se lungesc, însă Andujar e exact prototipul de jucător pe care veteranul nu-l vrea în calea lui. E rapid, ține mingea în joc și excelează în defensivă, iar orice oportunitate de a ataca e acceptată, mai ales că nu există o diferență majoră între forehand și backhand. În 2015, înainte ca Andujar să dispară din peisaj, Pablo a câștigat lejer, 6-3, 6-4 la Barcelona, iar anii care au trecut peste Loepz ar trebui să-și spună cuvântul.


Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Pablo Andujar vs Feliciano Lopez
Pronostic:
Andujar
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro