Ponturi Pariuri Tenis Kei Nishikori vs Novak Djokovic

NetBet

În fotbal, meciul dintre Kei Nishikori și Novak Djokovic, din primul tur de la Madrid, ar fi primit denuimrea de "finală jucată prea devreme", în contextul în care doi dintre cei mai buni jucători ai lumii sunt nevoiți să se confrunte în runda inaugurală. Dar explicație situației e simplă, pentru că ambii vin după perioade marcate de accidentări, iar acum încearcă să găsească drumul spre vârful ierarhiei mondiale. Djokovic atacă turneul din postura de număr 12, Nishikori stă pe locul 20, iar duelul a fost posibil încă din primul tur pentru că, la ora înscrierilor la Madrid, niponului nu i se adăugaseră punctele obținute pentru semifinala de la Monte Carlo.


cota2.ro

Surprinzător pe undeva, Djokovic, care era așteptat să-și rezolve mai ușor problemele pe zgură, n-a făcut decât tur trei la Monte Carlo și a pierdut în primul tur la Barcelona, în timp ce Nishikori s-a înclinat în fața lui Rafa Nadal în penultimul act din Principat și a ieșit devreme de la Barcelona, abandonând după un prim set pierdut cu Guillermo Garcia-Lopez.


Cu truneul de la Roland Garros bătând la ușă, pregătirile au cam intrat pe ultima sută de metri, iar Madrid e turneul la care toată lumea se va raporta la Rafa Nadal și va încerca să intre într-o formă bună în vederea Openului Franței. O nouă înfrângere în primul tur i-ar complica teribil planurile lui Djokovic, așa că mă aștept ca sârbul să facă unii pași în față pe plan mental și să elimine momentele de rătăcire arătate săptămânile trecute. Nishikori are la el jocul de zgură, e foarte periculos pe această suprafață când e sănătos și poate juca aproape de potențial, iar un astfel de meci poate aduce un over liniștit.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Kei Nishikori vs Novak Djokovic
Pronostic:
Over 22,5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro