Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.11

Fortuna

Turneul challenger de la Gimcheon, Coreea de Sud, trece neobservat într-o săptămână în care atenția pariorilor se îndreaptă spre competițiile ATP și WTA de la Madrid, dar, marți dimineață, ne poate aduce un combo câștigător fără prea mare efort, dacă doi jucători în formă continuă parcursul de săptămâna trecută și nu se împiedică de doi adversari mult inferiori.


cota2.ro

Duminică, americanul Mackenzie McDonald și australianul Jordan Thompson au jucat în finala turneului de la Seul, câștigată de primul în trei seturi, iar singurul semn de întrebare pentru meciurile cu chinezul Zhang, respectiv sud-coreeanul Chung e reprezentat de favrotul oboseală. Dar, cum distanța pe care au avut-o de parcurs între Seul și Gimcheon e foarte mică și cum forma și valoarea le permite să nu joace la cel mai înalt nivel pentru a păși cu dreptul, accept un mic risc.


McDonald are în față un jucător care nu a câștigat niciun set în ultimele trei meciuri, cu un stil care nu ar trebui să ridice prea multe semne de întrebare. Iar Thompson dă peste un tânăr de 20 de ani pe care la- învins lejer pe zgură, acum două săptămâni, la turneul de la An Ning. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Mackenzie McDonald vs Ze Zhang
Pronostic:
1
Cota
1.36
Jordan Thompson vs Yunseon Chungg
Pronostic:
2-0
Cota
1.55
Cota finala: 2.11
Profit: 5.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro