Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.70

NetBet

Turneul de la Madrid avansează pe ambele tablouri feminine, iar meciurile interesante, între jucători și jucătoare de top, încep să facă cu ochiul.


cota2.ro

La unul dintre ele, Muguruza - Kasatkina, cred că e o idee foarte bună să-i acordăm încredere underdogului, mai ales când acesta e un specialist al zugrii, trece printr-o evoluție evidentă și are calități reale. Ok, Muguruza e deja în elită, pleacă drept favorită și joacă acasă, dar nu a strălucit cu Vekic și are minusuri pe care Daria le poate exploata. Mă refer aici la mișcarea greoaie în teren, la "ups and downs-urile" din timpul jocului și lista poate continua.


Apoi, cred că Leo Mayer și Fernando Verdasco sunt doi jucători între care, pe zgură, diferența va fi foarte mică și se va face doar la detalii. E meciul clasic în care stângaciul, Verdasco, va încerca să se urce cu forehand-ul pe reverul cu o mână al adversarului, dar Leo e un tenismen talentat, care produce un joc de nivel ridicat. Trei over-uri în patru meciuri directe spun ceva, dar aleg linia ceva mai mică pentru a mă proteja în cazul în care avem un meci cu un tiebreak și un al doilea set câștigat cu 6-3.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Garbine Muguruza vs Daria Kasatkina
Pronostic:
Kasatkina +3,5 game-uri
Cota
1.74
Leonardo Mayer vs Fernando Verdasco
Pronostic:
Over 21,5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 2.70
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro