Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

UNIBET

În mod normal, argentinianul Federico Delbonis ar fi un jucător periculos pentru numele mari din ATP, însă sud-americanul s-a stins repede după o perioadă bună în trecut pe suprafața roșie. Când se credea că va face pasul spre următorul nivel, "Delbo" a regresat în joc și în rezultate, și-a pierdut încrederea și a ajuns pe locul 78 din cauza lipsei rezultatelor. Acum, a trecut de calificările de la Madrid, l-a învins pe Mischa Zverev, însă vestea proastă e că dă peste Dominic Thiem.


cota2.ro

Despre austriac se spune că e singurul om care-l poate opri pe Nadal pe zgură și, chiar dacă nu trece printr-o formă de zile mari, s-a obișnuit deja să învingă ușor adversari de tipul lui Delbonis. Suntem foarte aproape de Roland Garros, Thiem va dori să intre în formă pentru Openul Franței, de aceea cred că va trage tare pentru o performanță bună în capitala Spaniei.


Madridul e locul în care Maria Șarapova leagă două victorii consecutive pentru prima dată de la Australian Open încoace și rupe o serie neagră de patru înfrângeri consecutive, iar succesele cu Begu și Buzărnescu nu sunt întâmplătoare. Pe o zgură rapidă, Maria dă cu ușurință drumul loviturilor năpraznice din spatele terenului, se mișcă bine și ajunge la timp în zona de confort, iar scopul e mai ușor de atins când și serviciul îi funcționează la parametri maximi.


Dincolo, Kiki Mladenovic a legat două victorii bune, cu Vandeweghe și Zhang, dar nu o văd la nivelul la care să se poate pune între Șarapova și un traseu bun spre fazele finale de la Madrid. Franțuzoaica are arme, lovește la fel de tare ca adversara ei, va avea un cuvânt de spus, dar serviciul doi e foarte vulnerabil și Șarapova, recunoscută pentru ferocitatea la retur, va profita din plin.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Dominic Thiem vs Federico Delbonis
Pronostic:
Thiem 2-0
Cota
1.71
Maria Șarapova vs Kristina Mladenovic
Pronostic:
Șarapova
Cota
1.45
Cota finala: 2.48
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro