Ponturi Pariuri Tenis Maria Șarapova vs Kiki Bertens

NetBet

Sita s-a cernut și turneul de la Madrid a ajuns în faza sferturilor de finală, unde vor lua parte cele mai bune opt jucătoare ale competiției din capitala Spaniei. Dintre cele patru meciuri, mi-a atras atenția cel dintre Maria Șarapova și Kiki Bertens, sinonim cu debutul confruntărilor directe pentru cele două jucătoare.


cota2.ro

Madridul e locul în care Șarapova se reinventează după o perioadă slabă și rezultatele colaborării cu suedezul Thomas Hogstedt încep să se vadă din plin. Și, chiar dacă misiunea se anunță pe bună dreptate dificilă, cred că rusoaica va găsi calea spre semifinalele turneului, pentru că nivelul la care a jucat până acum e foarte bun.


Bertens a câștigat pe zgura verde de la Charleston, nu a existat în meciul cu Pliskova de la Stuttgart, apoi a reluat forma bună la Madrid, unde s-a distrat cu Sakkari, Sevastova și Wozniacki. Olandeza e într-un moment de vis al carierei, joacă un tenis de top, dar trebuie să spunem că are mari probleme când dă peste jucătoare agresive, care lovesc mingea mai tare decât ea și care nu-i dau voie să preia controlul în punct. Șarapova e puțin mai ordonată în joc în ultimul timp, are sete de performanțe mari și se mișcă bine, deci cred că se va ridica deasupra lui Bertens.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Maria Șarapova vs Kiki Bertens
Pronostic:
Șarapova -1,5 game-uri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro