11 idei de care să ții cont înainte de a paria pe Milan – Lazio! Plus LIVE streaming!

MILAN – LAZIO este meciul etapei în Serie A, duelul pentru locul 4 care înseamnă mult mai mult decât atât: șansa calificării în Champions League. Un asemenea meci nu poate veni decât cu cele mai bune cote de pariuri de la Superbet.

 

Înainte să pariezi, află de aici cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont. Apoi alege cele mai bune cote Superbet, inclusiv pentru PARIURI LIVE MILAN – LAZIO. Și nu uita că poți urmări și LIVE STREAMING MILAN - LAZIO, pe www.superbet.ro și în cea mai bună aplicație de pariuri, aplicația de mobil Superbet, sâmbătă, de la ora 21:30!

 

MILAN – LAZIO: informații utile pentru pariori

 

1. Milan a luat un singur punct în precedentele 4 runde.

 

2. Antrenorul lui Milan, Gennaro Gattuso, nu fost învins până acum de Simone Inzaghi, tehnicianul lui Lazio, în 4 dueluri directe.

 

3. Din aprilie anul trecut nu s-a mai întâmplat ca Milan să lege 5 jocuri fără victorie în Serie A.

 

4. Milan a obţinut doar două victorii (5 egaluri și 5 înfrângeri) în cele 12 confruntări de până acum cu primele 8 clasate, un total de 11 puncte (din 42 posibile). COTE PARIURI MILAN – LAZIO

 

5. Lazio aşteaptă de 30 de ani un succes cu Milan, în deplasare. De atunci s-au jucat 28 de meciuri, iar 17 au fost câştigate de Milan.

 

6. Ultimele 4 confruntări Milan - Lazio în toate competiţiile s-au terminat cu tot atâtea egaluri şi doar o dată s-a marcat - în turul acestei ediţii de campionat, pe Olimpico, a fost 1-1.

 

7. Milan îl are pe Piatek, care a ajuns la 21 de goluri şi împarte locul 1 în topul marcatorilor cu Fabio Quagliarella. PARIURI SPECIALE MILAN - LAZIO

 

8. Senad Lulic, bosniacul de 33 de ani al lui Lazio are 4 reuşite în campionat. E al doilea golgheter al echipei, la egalitate cu Milinkovic-Savic şi Caicedo.

 

9. Donnarumma şi Paqueta sunt în continuare accidentaţi, în timp ce Badelj, suspendat, nu va fi pe teren la Lazio

 

10. Milan a marcat de fiecare dată în ultimele 13 meciuri de campionat cu Lazio. În aceste partide s-au înscris, în total, 40 de goluri (3,1 goluri pe meci, în medie)

 

11. În 9 din ultimele 11 meciuri jucate de Lazio în deplasare, în Serie A, s-au marcat mai puţin de 3 goluri.

 

Citește avancronica Milan – Lazio integrală doar în aplicația de mobil Superbet, care îți oferă zilnic cele mai importante informații înaintea meciurilor.




Articole similare