3 super cote oferite de Betfair pentru clientii noi

Ce trebuie sa faci:

  1. Inregistreaza-te folosind unul din cele 3 coduri promotionale pe care le vei gasi in link-urile de mai jos.
  2. Primesti cota speciala marita, care este valabila doar pentru primul pariu plasat.
  3. Pariul maxim permis pe oricare dintre aceste cote este 5 RON. Banii castigati vor fi primiti sub forma de bonus, acestia trebuie rulati o singura data pe cota minima de 1.20, pe un singur eveniment sau un pariu combinat. Miza bonus nu va fi returnata.


SAMBATA 15 SEPTEMBRIE, 17:15

BARCELONA vs. REAL SOCIEDAD

Cota 35 in loc de 1.40

<< VEZI AICI CODUL >>

Catalanii vin dupa o victorie spectaculoasa, au invins-o cu 8-2 pe Huesca, pe Camp Nou si au trecut pe primul loc, reusind sa adune maxim de puncte dupa 3 etape. Real Sociedad a castigat in prima etapa, insa au urmat apoi un egal si o infrangere, toate cele 3 meciuri au fost cu gol de ambele parti. S-au intalnit de 5 ori din 2017, Barcelona a castigat de fiecare data. Va reusi sa se impuna si maine?

Primesti 175 RON bonus daca pariezi pe victoria Barcelonei si aceasta va castiga.


DUMINICA 16 SEPTEMBRIE, 21:00

CFR CLUJ vs. FCSB

Cota 55 in loc de 2.55 vs. Cota 60 in loc de 2.70

<< VEZI AICI CODUL >>

Cele doua formatii se intalnesc in etapa a 8-a a Ligii 1. Clujenii au 3 infrangeri si un egal in ultimele 4 meciuri. Vor reusi acestia sa spele rusinea cu luxemburghezii si sa ii "fure" locul 1 FCSB-ului?

Daca pariezi pe victoria CFR-ului poti castiga 275 RON bonus, iar daca pariezi pe victoria FCSB-ului poti castiga 300 RON bonus.


DUMINICA 16 SEPTEMBRIE, 06:00

GENNADY GOLOVKIN vs. SAUL ALVAREZ

Cota 40 in loc de 1.72 vs. Cota 50 in loc de 2.37

<< VEZI AICI CODUL >>

Cei doi boxeri s-au mai intalnit si anul trecut, meciul terminandu-se la egalitate. Gennady Golovkin este neinvins in cariera, va reusi sa isi pastreze titlul?

Daca pariezi pe victoria lui GENNADY GOLOVKIN poti castiga 200 RON bonus, iar daca pariezi pe victoria lui SAUL ALVAREZ poti castiga 250 RON.




Articole similare