700 de rotiri GRATIS la jocurile EGT și 2500 de RON Bonus de bun venit


Bucură-te de experiența TOP CLASS la cazino online și încasează cele mai bune oferte din România cu rotiri Gratuite și bonus cash la prima depunere! Alege oferta care ți se potrivește și profită de cadourile din partea casei! Rotirile gratuite sunt acordate la cele mai populare jocuri ca la aparate cu fructe și șeptari, oferite de unul dintre cei mai apreciați furnizori: EGT!


Alege cazinoul de la care vrei să încasezi recompensa de bun venit oferită din partea casei, dar ține cont că le poți încasa chiar pe ambele! Nu te împiedică nimeni :)



UNIBET - 1000 de Ron Bonus + 333 rotiri GRATIS


Intră chiar acum în cazinoul online UNIBET și primești din partea casei un bonus de până la 1000 de Ron, reprezentând 100% din prima depunere! Bonusul se acordă instant după ce ai efectuat prima depunere, practic dacă vei depune 1000 de lei, vei avea 2000 disponibil pentru a te juca!

În plus, primești și 333 de rotiri gratuite la jocul 20 SuperHot din partea casei!


La UNIBET ai zilnic turnee cu premii cash sau mii de rotiri gratuite la cele mai tari sloturi! Ai parte de cele mai populare jocuri ca la aparate, dar și experiența cazinoului LIVE cu dealeri în limba română!


ÎNCASEAZĂ BONUSUL UNIBET



VLAD CAZINO - 1500 de Ron BONUS + 400 de rotiri gratis


Dacă ești fan al experiențelor nonconformiste cu tematică spre lumea vampirilor, atunci VLAD CAZINO este, cu siguranță, locul potrivit pentru tine! Dacă îți deschizi un cont nou, vei fi tratat regește, pentru că primești din partea casei un bonus de bun venit de până la 1500 de Ron reprezentând 100% din prima depunre, dar și 400 de rotiri gratuite la jocul 20 Hot Blast.


Iar asta nu e tot! Ai parte de turnee săptămânale cu fond de premiere de 160.000 de Ron în bani cash, rotiri gratuite, bani bonus sau vouchere Bingo! Și nu uita că poți câștiga unul dintre cele 3 Mustang Fastback GT cu 450 de cai putere!


ÎNSCRIE-TE LA VLAD CAZINO




Articole similare