A început cursa spre un nou Super Bowl în NFL. Câștigă pe meciurile de fotbal american cu oferta Betano ”17 puncte avans”

Drumul spre Super Bowl a început în această săptămână odată cu prima săptămână a sezonului regular din NFL. Un sezon deschis de campioana Kansas City Chiefs pe teren propriu contra lui Detroit Lions, meci încheiat cu o mare surpriză. Detroit Lions, echipa cotată cu șansa a doua, a răsturnat toate calculele hârtiei și a câștigat în fieful formației care în urmă cu jumătate de an se încorona regina NFL după ultimul Super Bowl disputat. Fotbalul american se bucură pe Betano de o atenție specială, oferta ”17 puncte avans” venind în sprijinul jucătorilor pentru un câștig anticipat. 

Cum poți profit de oferta ”17 puncte avans” 

La meciurile de fotbal american din oferta Betano, partide din sezonul regular al NFL și Super Bowl, dacă echipa pe care ai pariat ajunge să aibă 17 puncte avans în orice moment al jocului, atunci automat pariul este declarat câștigător, indiferent dacă echipa adversă revine spectaculos și câștigă duelul. 

Surpriză la debutul noului sezon 

Pe hârtie se punea doar problema scorului în duelul dintre Kansas City Chiefs, câștigătoarea trofeului Vince Lombardi după ultimul Super Bowl, și Detroit Lions, o echipă care n-a mai ajuns în playoff din 2016. 

Kansas City Chiefs a revenit de la 0-7 și a intrat cu 14-7 la pauza mare, pentru ca victoria ”Leilor” din Detroit să fie tranșată în urma unui run de opt yarzi până în terenul de țintă advers la jumătatea sfertului al patrulea. 

Chiar și în pofida acestui start de sezon cu stângul, Kansas City Chiefs rămâne în oferta Betano de pariere antepost principala favorită la câștigarea Super Bowl din acest sezon, cu o cotă de 7.50 

Tot din oferta Betano pentru sezonul de fotbal american care tocmai a început un alt pariu interesant este cel legat de accederea echipelor în playoff. Capitol la care, spre exemplu, Detroit Lions are o cotă de 1.40 pentru calificarea în playoff după șapte ani. 

Sezonul precedent Lions au ratat prezența în playoff, dar au încheiat sezonul regular pe locul secund în Divizia Nord a NFC, cu 9 victorii și 8 înfrângeri. 

Pe Betano, în oferta de pariuri antepost, Detroit Lions are o cotă de 1.65 pe piața Total victorii în Divizie – Peste 3.5. Un pariu de luat în seamă după rezultatul din această primă săptămână! 

O altă secțiune interesantă din oferta Betano pentru NFL vizează cotele pentru jucătorul care va fi desemnat MVP la finalul sezonului regular.  

Chiar dacă a pierdut primul meci din sezon, Patrick Mahomes (principalul pasator al echipei Kansas City Chies) rămâne favorit, pe Betano, la obținerea titlului de cel mai valoros jucător din sezonul regular, cu o cotă de 6.00.  

Mahomes este favorit și pe piața ”Cei mai mulți yarzi de pase” în sezonul regular, cu o cotă de 4.50. Contra lui Lions acesta a avut 39 de pase care au totalizat 226 de yarzi. 

11 selecții pentru o cotă de aproape 200! 

Din oferta Betano pentru prima săptămână a NFL am ales 11 meciuri pe un bilet multiplu pentru o cotă de 182.29. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 9.114,77 lei. 

Atlanta Falcons – Carolina Panthers (10 septembrie, 20:00) 

Câștigător – Atlanta Falcons (cota 1.55) 

Cleveland Browns – Cincinnati Bengals (10 septembrie, 20:00) 

Câștigător – Cincinnati Bengals (cota 1.75) 

Pittsburgh Steelers – San Francisco 49ers (10 septembrie, 20:00) 

Câștigător – San Francisco 49ers (cota 1.78) 

New Orleans Saints – Tennessee Titans (10 septembrie, 20:00) 

Câștigător – New Orleans Saints (cota 1.60) 

Indinapolis Colts – Jacksonville Jaguars (10 septembrie, 20:00) 

Câștigător – Jakcksonville Jaguars (cota 1.45) 

Minnesota Vikings – Tampa Bay Buccaneers (10 septembrie, 20:00) 

Câștigător – Minnesota Vikings (cota 1.42) 

Seattle Seahawks – Los Angeles Rams(10 septembrie, 23:25) 

Câștigător – Seattle Seahawks (cota 1.47) 

New England Patriots – Philadelphia Eagles(10 septembrie, 23:25) 

Câștigător – Philadelphia Eagles (cota 1.52) 

Los Angeles Chargers – Miami Dolphins (10 septembrie, 23:25) 

Câștigător – Los Angeles Chargers (cota 1.65) 

Denver Broncos – Las Vegas Raiders (10 septembrie, 23:25) 

Câștigător – Denver Broncos (cota 1.57) 

Chicago Bears – Green Bay Packers (10 septembrie, 23:25) 

Câștigător – Green Bay Packers (cota 1.98) 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație. 

Cu oferta specială pentru fotbal american cu ”17 puncte avans” poți plasa un pariu (simplu, multiplu sau sistem) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător (Caștigă gazdele sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga are un avantaj de 17 puncte în orice moment al meciului, atunci automat meciul va fi câștigat pe bilet fără a fi nevoie să mai aștepți finalul partidei! 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare