ABSOLUT TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII CA SĂ PARIEZI PE MECIUL MECIURILOR: FINALA LIGII CAMPIONILOR


Pentru a doua oară în istoria Ligii Campionilor, două echipe engleze își dispută trofeul. Tottenham și Liverpool au revenit miraculos în semifinale și vor juca ultimul act, la Madrid, pe Wanda Metropolitano, sâmbătă, de la ora 22:00. Nu rata cele mai bune cote la finala Ligii Campionilor la Superbet, pe site-ul și în aplicația de mobil Superbet!

 

Eroul lui Spurs, Lucas Moura, ar putea începe de pe bancă, pentru a-i face loc în primul 11 lui Harry Kane, în timp ce ”cormoranii” l-au recuperat pe Roberto Firmino și vor putea alinia linia ofensivă care a speriat Europa.

 

CALIFICĂRI SPECTACULOASE ÎN FINALĂ 


Tottenham s-a calificat în prima finală UCL din istoria clubului după o repriză memorabilă la Amsterdam. Învinsă acasă de Ajax (0-1) și condusă la pauză în Olanda, scor 0-2, echipa lui Mauricio Pochettino a întors incredibil și dramatic. Lucas Moura a marcat un hat-trick care i-a asigurat statutul de legendă în nordul Londrei (ultimul gol fiind marcat chiar în ultima secundă), iar Spurs s-a impus cu 3-2 și a mers mai departe datorită numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare.

 

Deschide cont, și pariază responsabil și informat la Superbet!

 

De cealaltă parte, de cinci ori câștigătoare a trofeului și finalistă în ediția trecută, Liverpool a obținut un succes memorabil pe Anfield cu FC Barcelona. Formația lui Jurgen Klopp a câștigat cu 4-0, după ce fusese învinsă pe Camp Nou cu 3-0.

 

AL DOILEA DUEL DIRECT ÎN CUPELE EUROPENE 


Tottenham și Liverpool au mai fost adversare în Europa o singură dată, cu aproape jumătate de secol în urmă. În sezonul 1972/73 al Cupei UEFA, cele două echipe s-au întâlnit în semifinale, iar ”cormoranii” au mers mai departe, după 1-0 acasă și 1-2 în deplasare. Apoi au cucerit trofeul. Primul triumf continental pentru ”The Reds”.

 

TOTTENHAM POATE INTRA ÎNTR-UN GRUP SELECT 


Londonezii au câștigat deja Cupa Cupelor și Cupa UEFA /Europa League, iar un succes în finala de la Madrid le-ar permite să intre în grupul select al echipelor care s-au impus în toate cele trei competiții UEFA. Juventus, Ajax, Bayern, Chelsea și Manchester United sunt celelalte cluburi care se pot lăuda cu această performanță.

 

HARRY KANE, PREGĂTIT SĂ JOACE 


Cea mai bună veste pe care fanii Spurs o puteau primi este faptul că Harry Kane este pregătit să joace la Madrid. Căpitanul și golgheterul londonezilor s-a accidentat în meciul tur cu Manchester City, din sferturile de finală, iar de atunci a fost indisponibil.

 

”Glezna se simte bine, sunt ok. Depinde de manager dacă voi juca sau nu, dar, până acum, totul este bine. Când m-am accidentat, acesta era singurul meci pe care îl mai puteam juca. Recuperarea a decurs bine, nu a fost nevoie să grăbim lucrurile”, a spus atacantul lui Tottenham.

 

 

LIVERPOOL L-A RECUPERAT PE ROBERTO FIRMINO 


Vești bune și din infirmeria ”cormoranilor”. Roberto Firmino se simte bine și aproape sigur va fi pe teren în capitala Spaniei, alături de colegii săi din ofensivă, Mohamed Salah și Sadio Mane. Acesta din urmă a marcat în finala de anul trecut, pierdută în fața lui Real Madrid (1-3), și poate deveni doar al optulea jucător care înscrie în mai mult de o finală UCL. Ceilalți șapte sunt Gareth Bale, Samuel Eto'o, Lionel Messi, Sergio Ramos, Raul Gonzalez, Mario Mandzukic și Cristiano Ronaldo.

 

Cote mărite la Superbet pentru Marcatori, cornere, cartonașe și alte pariuri speciale!

 

DOAR DOUĂ ECHIPE AU PIERDUT ÎN ANI CONSECUTIVI FINALE DE LIGA CAMPIONILOR 


Pentru a treia oară în istoria clubului, Liverpool a ajuns în finale succesive, în Cupa/Liga Campionilor. Până acum, doar Juventus (1997 și 1998) și Valencia (2000 și 2001) au fost învinse în ani consecutivi, în ultimul act.

 

”Suntem foarte emoționați că avem o nouă șansă de a câștiga trofeul. Acum avem mai multă experiență și, deși nu-mi place să fac comparații, nu cred că am mai jucat o finală având o echipă mai bună decât aceasta”, a declarat Klopp, care nu a câștigat încă vreun trofeu european. A pierdut două finale de Liga Campionilor, cu Borussia Dortmund și Liverpool, și una de Europa League, tot pe banca formației engleze.

 

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM 

 

Ai la Superbet ofertă SuperLive pe cele mai importante meciuri

 

  • Precedenta finală UCL între două echipe din Anglia, Manchester United - Chelsea, s-a disputat în 2008 și a fost decisă la loviturile de departajare. ”Diavolii” au luat trofeul acum 11 ani
  • Anglia a avut cele mai multe echipe în finalele Cupei/Ligii Campionilor. Tottenham este a opta reprezentată a acestei țări. Italia și Germania au avut câte 6 cluburi în ultimul act
  • Tottenham și Liverpool s-au întâlnit de 170 de ori în toate competițiile. ”Cormoranii” au 79 de victorii și 48 de înfrângeri (43 de egaluri)
  • Liverpool a pierdut doar unul din ultimele 14 dueluri directe cu Spurs. În acest sezon, a câștigat cu același scor, 2-1, cele două partide din Premier League
  • Tottenham nu a câștigat niciodată în Spania: 3 egaluri și 3 înfrângeri este bilanțul londonezilor
  • Tottenham a câștigat 4 din ultimele 8 meciuri contra formațiilor din Anglia, în cupele europene
  • Liverpool a pierdut 4 din ultimele 5 partide disputate în Spania, unde bilanțul general al ”cormoranilor” este de 7 victorii, 5 egaluri și 6 înfrângeri
  • Liverpool este neînvinsă în ultimele 5 dueluri cu echipe din Anglia, în competițiile europene
  • Tottenham are o singură victorie în ultimele 5 meciuri în toate competițiile (chiar acel 3-2 cu Ajax) și a primit de fiecare dată cel puțin un gol în aceste partide
  • Liverpool a câștigat 13 din ultimele 14 meciuri în toate competițiile. Excepția: 0-3 cu Barcelona, în turul semifinalelor UCL
  • Sadio Mane a marcat 13 goluri în ultimele 16 meciuri ale lui Liverpool

 

Pariază la Superbet pe sportul favorit; câștigi online, poți retrage rapid și în agenție!


Recomandări pariere:

2 & 3+ goluri @3.11

Scor corect 1-2 @9.05


OBȚINE AICI BONUSUL SUPERBET ONLINE




Articole similare