Anglia – Italia, șocul zilei de marți în preliminariile EURO 2024. Pe Betano, cu Bet Builder, se poate paria din mai multe meciuri pe același bilet!

Seara de marți, 17 octombrie, aduce în prim plan duelul dintre Anglia și Italia din Grupa C a calificărilor la Campionatul European din 2024. Italia caută revanșa după înfrângerea din tur și evitarea unui nou turneu final ratat, în timp ce Anglia își asigură calificarea cu un succes în fața campioanei de la ultimul EURO. Un alt meci tare cu implicații în lupta pentru calificare este cel dintre Serbia și Muntenegru. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci. 

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder! 

Din oferta Betano de marți, 17 octombrie, am ales trei dintre meciurile programate în preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc! 

Anglia – Italia (21:45) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15) 

Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.95) 

Cornere – Sub 8.5 (cota 1.75) 

Finalistele ultimului Campionat European se duelează pentru prima poziție în Grupa C. Anglia are trei puncte în fața Italiei grație succesului din tur, când englezii au triumfat cu 2-1 la Napoli. De atunci fiecare echipă a obținut trei victorii și o remiză. Italia nu-și permite să facă vreun pas greșit, în condițiile în care Ucraina țintește poziția secundă în grupă. Ambele echipe au înscris în șase din ultimele opt confruntări directe, iar patru din ultimele cinci meciuri ale Italiei au fost cu reușite de ambele părți. Anglia are o serie de 12 meciuri câștigate la rând pe teren propriu în calificările pentru Campionatul European. Cu un succes marți seara Anglia obține calificarea la EURO 2024. 

Serbia – Muntenegru (21:45) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.85) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15) 

Marcator - Aleksandr Mitrovic oricând (cota 1.83)  

Serbia a câștigat precedentele trei dispute cu Muntenegru, două dintre acestea fără gol primit. Muntenegru a marcat doar în cinci din ultimele zece meciuri de calificare în deplasare. Aleksandr Mitrovic este principalul om de gol al sârbilor, cu șapte goluri marcate în ultimele 12 meciuri la echipa națională. Serbia are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificare, o situație în care se află și Muntenegru, ocupanta locului trei în Grupa G, după Ungaria și Serbia. 

Lituania – Ungaria (21:45) 

Rezultat final – Ungaria (cota 1.30) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.42) 

Rezultat prima repriză – Ungaria (cota 1.78) 

Ungaria s-a impus în cinci din ultimele opt meciuri disputate în deplasare, iar în patru dintre meciurile câștigate ambele echipe au marcat. Lituania a marcat în meciurile de acasă din această campanie, cu Bulgaria, Muntenegru și Serbia. Pentru Ungaria un succes în meciul de la Kaunas echivalează cu obținerea biletelor pentru turneul final. 

Cota peste 150 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Anglia – Italia, Serbia – Muntenegru și Lituania – Ungaria din preliminariile EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 167.24, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 8.362,15 de lei.  

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație. 

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet. 

NOU: Provocarea Hat-Trick! 

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial. 

Spre exemplu, la partida Serbia - Muntenegru pentru un eventual hat-trick reușit de Aleksandr Mitrovic cota oferită de Betano este de 16.00. 

Ai și Mega Cote 

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare