Asalt spre finală la Campionatul European de tineret

Patru echipe au rămas în cursa spre trofeu la Campionatul European de tineret găzduit în acest an de România și Georgia. Semifinalele programate, miercuri, 5 iulie, propun două dueluri între favorite și revelațiile turneului final. Israel și Ucraina au produs surpriza competiției până acum și sunt la un pas de marea finală, pentru ca de cealaltă parte a terenului favoritele Anglia și Spania să aibă un cuvânt greu de spus în ecuația semifinalelor. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi combinate mai multe pariuri din meciurile Spania – Ucraina și Israel – Anglia pentru o singură cotă, pe același bilet, pentru o cotă care să genereze câștiguri atractive. 

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.  

Cota 17 pentru semifinalele Campionatului European de tineret 

Din oferta Betano de miercuri, 5 iulie, am ales cu Bet Builder cele două meciuri programate în semifinale la Campionatul European sub 21 de ani, Spania – Ucraina și Israel – Anglia. Cota cumulată pentru cele două meciuri, cu Bet Builder activat, este de 17.00. Vedeți mai jos pariurile alese pentru a ajunge la această cotă. 

Spania U21 – Ucraina U21 

Metoda calificării – Spania U21 în timpul regulamentar (cota 1.65) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.80) 

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78) 

Spania și Ucraina au făcut parte din aceeași grupă cu România. Cele două semifinaliste au remizat, scor 2-2, în faza grupelor. Pentru Spania, de cinci ori campioană europeană la U21, este a 11-a semifinală din istorie la acest nivel de vârstă, recordul ibericilor fiind de 8-2. 

Ucraina a eliminat Franța în sferturile de finală (3-1), al doilea meci consecutiv în care a primit gol, după cel cu Spania în grupe.  

Cel mai bun rezultat obținut de Ucraina la U21 este finala disputată în 2006. 

Israel U21 – Anglia U21 

Metoda calificării – Anglia U21 în timpul regulamentar (cota 1.40) 

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93) 

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60) 

Două victorii și două remize a bifat Israel la actuala ediție a Campionatului European de tineret, fiind una dintre revelații alături de Ucraina. În sferturi, Israel a trecut de Georgia la loviturile de departajare, după singurul meci în care n-a marcat în timpul regulamentar.  

Anglia are patru victorii la rând fără gol primit și un golaveraj de 7-0! Cele două echipe s-au înfruntat și în faza grupelor, când Anglia a învins Israel, cu 2-0. 

Cota 17 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate miercuri, 5 iulie, la Campionatul European de tineret sub 21 de ani, poți ajunge la o cotă cumulată de 17.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 850,0 

0 de lei.  

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație. 

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.  

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano 

xGoals analizează calitatea oportunităților fiecărei echipe într-un meci live pentru a calcula numărul așteptat de goluri până în momentul estimării. 

Indiferent de scorul înregistrat într-un anumit moment al meciului, statisticile xGoals îți oferă o idee mai clară despre cum s-a descurcat fiecare echipă până atunci, referitor la șansele pe care și le-a creat fiecare, oferind o valoare xG despre posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului. 

Valorile xGoals se bazează pe o analiză a statisticilor curente de meci ale unei echipe. Acestea ar trebui să fie considerate pur informative și nu garantează niciun rezultat al meciului sau profit. 

Înregistrează-te AICI la BETANO




Articole similare