Asigurarea VAR a transformat golurile anulate în câștigătoare la meciurile din playoff și playout în Liga 1

Două goluri au fost anulate de arbitrajul video (VAR) într-o singură zi în Liga 1. S-a întâmplat la meciul CS Mioveni – Chindia Târgoviște din playout și la partida Sepsi Sf.Gheorghe – FCSB din playoff. Cu Asigurarea VAR oferită de Betano ești scutit de grijile golurilor anulate de arbitrajul video. 

Ce este Asigurarea VAR și cum te ajută la pariuri? 

Introdus în premieră din acest sezon în fotbalul românesc, VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător! 

Hai să vedem cum funcționează asigurarea VAR oferită de Betano în două exemple concrete care au avut loc, luni, 3 aprilie, în două meciuri din Liga 1. 

Te-ar putea interesa de asemenea și câte goluri au fost anulate de VAR în sezonul regular din Liga 1

La partida din playout dintre CS Mioveni și Chindia Târgoviște echipa oaspete a deschis scorul în minutul 6 printr-o execuție spectaculoasă din partea lui Doru Popadiuc de la marginea careului.  

După minute bune de analiză și deliberări în camera VAR, golul a fost invalidat pentru o poziție afară din joc.  

Toți cei care au pariat că Popadiuc marchează oricând în meciul CS Mioveni – Chindia au câștigat în acest caz pariul, chiar dacă tabela a rămas la momentul respectiv 0-0, golul fiind anulat. 

Un gol anulat de VAR a fost și la meciul Sepsi – FCSB, în ultima partidă a etapei a doua din playoff. La 2-1 pentru oaspeții arenei din Sf.Gheorghe, în partea secundă a jocului, cei de la Sepsi au marcat prin Pavol Safranko cu o reluare din șase metri. 

Chiar dacă mingea a ajuns la atacantul slovac dintr-o deviere a unui adversar, arbitrajul video a intervenit și s-a decis anularea golului, scorul rămânând 2-1 pentru FCSB.  

Și în acest caz cei careu au pariat înaintea partidei că Safranko marchează oricând au câștigat cu Asigurarea VAR oferită de Betano. 

Oferta ”Asigurare VAR” este valabilă doar pentru piața Oricând Marcator, în toate tipurile de pariuri care au fost plasate înaintea golului (fie Pre-Event sau In-Play) și numai pentru Liga 1 din România. 

BONUS GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Primești 60 de lei FreeBet + 60 de rotiri gratuite GRATIS FĂRĂ DEPUNERE din partea casei!  

Nu uita să completezi codul promoțional COMBO60 în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare