Bayern - Real, cote mărite pe victoria ambelor echipe

Faza seminifinalelor Ligii Campionilor are pe agendă încă un meci pe care fanii pariurilor nu trebuie să îl rateze. Este vorba de meciul dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, partidă programată să se dispute miercuri, 25 aprilie, de la ora 21:45, pe stadionul Allianz Arena.

Bayern a trecut de Sevilla în faza sferturilor cu scorul cumulat de 2-1 şi este cotată ca favorită a acestui meci, cu 48% şanse de câştig împotriva celor de la Real. De partea cealaltă, Real Madrid a trecut de Juventus în sferturi cu scorul cumulat de 4-3 şi are 26% şanse să câştige împotriva celor de la Real Madrid.


Pentru acest meci, Betfair alege să împace ambele tabere, oferind cote mărite indiferent de echipa pe care pariezi. Cu alte cuvinte, ai parte de o cotă de 10.0 în cazul în care Bayern Munchen câştigă, precum şi de o cotă de 18.0 în cazul în care Real Madrid câştigă.

Pentru a beneficia de aceaste cote interesante trebuie să urmezi aceşti paşi:


Crează-ţi un cont doar prin acest link pe Betfair, folosind codul promoţional ZFBNCN;

Plasează un pariu single (un pariu pe o singură selecţie) pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final înainte de începerea partidei şi alege să câştige Bayern Munchen sau Real Madrid.


PRINDE PROMOŢIA AICI


Aici poţi vedea şi alte promoţii oferite de casele de pariuri!




Articole similare