BET BUILDER - am jucat BILETUL ETAPEI la cotă foarte bună în Betano!

În cadrul rubricii săptămânale BetBuilder voi încerca să explic pe înțelesul tuturor pariorilor, chiar și începători, cum se pot folosi de toate avantajele și funcțiile disponibile pe site-ul și aplicația Betano pentru a plasa pariuri cât mai avantajoase și profitabile și la cote bune!

În acest episod am explicat cum se poate folosi funcția BetBuilder pentru a combina mai multe selecții din cadrul aceluiași eveniment pe un singur bilet și am creat o cotă foarte bună!

Vă invit să vă abonați la canalul meu de youtube și să activați notificările pentru a fi la curent cu tot ce postez în materie de ponturi pariuri sportive, biletul zilei, recomandări pariuri sau cota 2!

Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.

Pentru această săptămână am jucat biletul de cotă finală 3+ din cadrul proiectului ALL-IN și un bilet de cota 17 cu bonus multiplu, pe care vă invit să le urmăriți în cadrul clipului de mai jos 👇👇👇


Activează Bonusul Multiplu de la Betano și bucură-te de extra câștiguri!

Multiplică distacția! Multiplică inspirația! Multiplică profitul! Activează Bonusul Multiplu! 

Campionatele europene de fotbal sunt în plină desfășurare, iar Betano ți-a pregătit o surpriză: mizezi pe cel puțin trei selecții și te bucuri de un câștig mai mare atunci când biletul tău este ”verde”.

Cum?

Simți că în Spania favoritele vor câștiga în weekend? Crezi că în Italia vor marca ambele echipe în derby-ul etapei? Sau poate te inspiră o partidă cu multe goluri din Anglia?

Atunci nu mai sta pe gânduri și creează-ți biletul de top pe fotbal. Alege minim trei selecții, iar, dacă acestea sunt câștigătoare, Betano îți oferă un plus de 5% la câștigul tău. 

Dacă te simți inspirat și alegi mai mult de trei selecții câștigătoare, extra profitul tău va crește exponențial. Astfel că, la 14 selecții cu ”verde”, vei beneficia de un extra câștig de 70%.

Extra câștig la baschet și tenis

Iar veștile bune de la Betano nu se opresc aici. Bonusul Multiplu poate fi activat chiar și la tenis și baschet. Singura diferență față de selecțiile din fotbal este aceea că extracâștigul pornește de la numai două selecții și reprezintă 3%.

Atunci când îți creezi biletul cu selecții multiple, Betano te va informa de fiecare dată cu privire la valoarea extracâștigului și ce pași trebuie să urmezi.

Pentru mai multe detalii despre lista campionatelor, competițiilor și tipurilor de pariuri care beneficiază de Bonus Multiplu, intră aici.

BONUS GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Primești 50 de LEI FreeBet + 444 de FreeSpins GRATIS FĂRĂ DEPUNERE din partea casei!  

Nu uita să completezi codul promoțional APRILIE4 în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă!

ÎNCASEAZĂ 400 FREE SPINS




Articole similare