Bet Builder ep 2 - Bilet de cota 15 cu câștig șansă pe meciuri din competițiile europene

În cadrul rubricii săptămânale BetBuilder voi încerca să explic pe înțelesul tuturor pariorilor, chiar și începători, cum se pot folosi de toate avantajele și funcțiile disponibile pe site-ul și aplicația Betano pentru a plasa pariuri cât mai avantajoase și profitabile și la cote bune!

În acest episod am explicat cum se poate juca la Betano astfel încât să nu pierdem miza pe un bilet la pariuri cu ajutorul promoției câștig șansă și chiar am plasat un combo de cotă 15 pe meciuri din competițiile europene.

Vă invit să vă abonați la canalul meu de youtube și să activați notificările pentru a fi la curent cu tot ce postez în materie de ponturi pariuri sportive, biletul zilei, recomandări pariuri sau cota 2!

Pentru azi am mizat pe 2 selecții din baschet și 3 din fotbal, pe care vă invit să le urmăriți în cadrul clipului de mai jos 👇👇👇


7 BONUSURI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Garantat 7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE constând în freebeturi, rotiri gratuite și jetoane de aur!  

Nu uita să completezi codul promoțional 7CADOURI în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE





Articole similare