Betano a plătit pariurile și pe Kvitova și pe Ostapenko la Indian Wells

Fostă câștigătoare de Grand Slam, Jelena Ostapenko, a părăsit turneul de la Indian Wells după ce a câștigat primul set din meci cu scorul de 6-0, dar a pierdut apoi cu Petra Kvitova. În ciuda eliminării letonei, toți membrii Betano au câștigat pariurile plasate pe victoria sa, grație promoției permanente din tenis numite ”Decisiv din Primul Set”. Betano a considerat astfel câștigătoare atât pariurile plasate pe Ostapenko, cât și cele pe Kvitova. 

Ce este oferta Decisiv din Primul Set? 

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Indian Wells, și atacă la fileu cu o opțiune permanentă pentru tenis, una extrem de îndrăgită printre pariorii care mizează pe „sportul alb”: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează dacă acesta va pierde în cele din urmă meciul, cum s-a întâmplat la partida din primul tur dintre Ostapenko și Kvitova. 

Ostapenko a câștigat primul set, cu 6-0, iar Betano i-a plătit pe cei care au mizat pe victoria letonei. Ulterior Kvitova a întors rezultatul și s-a impus, iar Betano i-a plătit și pe aceștia.  

Când vine vorba de surprize rezultatul meciului dintre Petra Kvitova și Jelena Ostapenko se încadrează perfect în această terminologie. Și nu pentru că jucătoarea din Cehia ar fi câștigat disputa din turul al treilea cu Ostapenko, ci pentru că letona a părăsit competiția după adjudecarea setului inaugural cu un categoric 6-0. Kvitova și-a adjudecat următoarele două seturi, cu 6-0, 6-4, pentru calificarea în optimile de finală. Jucătorii Betano care au mizat pe succesul lui Ostapenko au beneficiat din plin de promoția Decisiv din Primul Set. 

În turul următor, marți de la ora 19:00, Petra Kvitova o va întâlni pe Jessica Pegula din Statele Unite. Meciul acesta și alte două selecții din oferta Betano de la Indian Wells îți pot aduce o cotă de peste 9.00, după cum urmează: 

Petra Kvitova – Jessica Pegula (marți, 20:00) 

Câștigător Petra Kvitova (cota 2.60) 

De ce? Scorul la general este 3-1 în favoarea jucătoarei din Cehia. Pegula n-a convins până acum la Indian Wells, având nevoie de set decisiv în primele două tururi. 

Barbora Krejcikova – Aryna Sabalenka (marți, 20:00) 

Câștigător Aryna Sabalenka (cota 1.62) 

De ce? Sabalenka are 2-1 la general cu Kreijcikova, jucătoare în fața căreia a suferit singura înfrângere de până acum în 2023. S-a întâmplat recent în ”sferturile” de la Dubai. 

Maria Sakkari – Karolina Pliskova (marți, 20:00) 

Câștigător Maria Sakkari (cota 2.19) 

De ce? Deși Pliskova conduce la general, cu 3-2, Sakkari a câștigat ultimele două dispute directe. Jucătoarea din Grecia s-a impus la ultima confruntare, chiar în acest an, cu 6-1, 6-2, la Dubai. 

Cele trei meciuri de mai sus îți pot aduce o cotă cumulată de 9.22 și un câștig posibil de 92.20 lei cu o miză de zece lei. Meciurile de mai sus au un caracter informativ, iar cotele pot suferi modificări până la ora partidelor. Fiecare jucător Betano are libertatea deplină de a-și construi biletul după propria inspirație. 

Decisiv din Primul Set 

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis. 

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil. 

7 BONUSURI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

Intră în joc chiar acum și înregistrează-te la BETANO, pentru că te așteaptă o surpriză fantastică după ce te înregistrezi! Garantat 7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE constând în freebeturi, rotiri gratuite și jetoane de aur!  

Nu uita să completezi codul promoțional 7CADOURI în formularul de înregistrare!

NU E NEVOIE DE DEPUNERE pentru această ofertă, iar câștigurile obținute NU AU CONDIȚII DE RULAJ!

ÎNCASEAZĂ CADOURILE




Articole similare