Bilet BONUS DUBLU de weekend! Cota 2400 din 20 de meciuri - te simți norocos?


Prieteni, ca să câștigăm un astfel de bilet format din 20 de meciuri e nevoie de mult noroc, nu doar de analiză, știință și inspirație. DAR...amintiți-vă că anul acesta am încasat 2 astfel de bilete de tip Bonus Dublu la Fortuna, iar 2 dintre ele au fost pierdute la un singur meci, așa că...totul este posibil.

CODUL BILETULUI

Ca să evităm iar întrebările prostești ale multor rătăciți de pe facebook care cer un cod al biletului, țin să subliniez din capul locului faptul că biletul este jucat la FORTUNA ONLINE și nu are niciun cod!

Suntem în mileniul 3, nu mai aprindem focul cu pietre, ce mama naibii?

Suntem în era internetului și din câteva clickuri am rezolvat problema!

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈

AI BONUS 500 DE LEI LA APRIMA DEPUNERE

Dacă nu ai încă un cont deschis la Fortuna Online, folosește linkul de mai jos pentru înregistrare, iar la prima depunere vei primi dublul banilor până la 500 de Lei!

👉OBȚINE 500 DE LEI BONUS DE LA FORTUNA AICI👈

PE ONLINE NU MAI DEPINZI DE COTA MINIMĂ 1.25

Încă din luna Aprilie v-am postat un tutorial VIDEO despre cum puteți să jucați bilete de tip BONUS DUBLU la Fortuna fără să mai depindeți de cota minimă 1.25, care până ajungeați în agenție și stăteați la coadă se modifica în 1.23 și vă dădea toate calculele peste cap, pentru că trebuia să găsiți la repezeală alt meci.

Puteți urmări tutorialul AICI și vedeți cum puteți să vă faceți bilete Bonus Dublu doar din meciuri de 1.01 dacă asta vreți.

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈

BILETUL DE WEEKEND

În acest weekend am jucat 20 de meciuri, care ne dau o cotă de 1200 dacă le combinăm la oricare altă casă de pariuri, însă la Fortuna Online, cu ajutorul multiplicatorului de cote, primim dublul câștigului, adică o cotă de 2400! Aveți meciurile mai jos, vă sugerez mize mici, deoarece riscul este mare.



👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈



👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈





Articole similare