Bilet de cota 20+ din FA Cup! Vezi cele 5 meciuri

Prieteni, haideți să încercăm azi și un bilet format din 5 meciuri din FA Cup, care ne răsplătește cu o cotă de 20+ și am să vă explic și cum!

Bournemouth vs Brighton - Over 2 goluri asiatic @1.50

Când vine vorba de meciuri disputate de Bournemouth pe propriul teren, automat ne gândim la goluri și nu degeaba: 11 din cele 14 meciuri oficiale disputate pe Vitality stadium în acest sezon au produs minim 3 goluri, iar 7 din ultimele 8 partide disputate de Bournemouth în FA Cup au avut aceeași soartă. Voi miza pe linia de over 2 goluri asiatic în meciul de azi cu Brighton, ceea ce înseamnă că dacă se înscriu fix 2 goluri, avem cota 1.00

Brentford vs Oxford United - 1 solist @1.50

Brenford are șanse mari de a acumula un plus de moral după meciul de azi de cupă împotriva unei formații de eșalon inferior, care a încasat o medie de 2.4 goluri per meci în ultimele 5 deplasări din League One.

Norwich vs Portsmouth - Ambele marchează @1.61

În 4 din ultimele 6 partide directe dintre cele două formații, ambele echipe au marcat minim un gol, aspect întâlnit în 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Norwich, dar și în 5 din ultimele 6 ale lui Portsmouth.

Middlesbrough vs Peterborough - Sub 3 goluri asiatic @1.62

Un singur meci din cele 17 oficiale disputate în acest sezon pe Riverside stadium a produs mai mult de 4 goluri, iar acea partidă a fost una din Carabao Cup, când Boro a folosit mai mult rezerve. Eu voi miza pe linia de SUB 3 goluri asiatic, ceea ce înseamnă că avem nevoie de maxim 2 goluri în meci pentru a câștiga pariul, iar în cazul în care se înscriu fix 3, primim cota 1.00.

Blackpool vs Arsenal - 2 & ambele marchează @2.75

Iar cel mai riscant meci l-am lăsat la urmă. Arsenal a câștigat ultimele 3 partide cu Blackpool înscriind de fiecare dată minim 2 goluri. Minim 2 goluri au înscris tunarii și în 6 din ultimele 7 partide disputate în FA Cup. Blackpool a marcat în 14 din cele 18 meciuri oficiale disputate pe propriul teren în aceste sezon, în timp ce Arsenal a încasat minim un gol în fiecare din cele 10 deplasări din competițiile interne ale sezonului.

Cota finală 20.68 în loc de 16.14

După cum puteți observa și în poza biletului, cota finală de 16.14 este mărită până la 20.68, deoarece Unibet acordă o creștere a profitului cu 30% dacă miza este maxim 150 de lei și este normal să mizăm sub 150 de lei, deoarece gradul de risc este unul ridicat.

Deschide un cont nou la UNIBET aici și joacă biletul>>> Primesti si acces GRATUIT in grupul Premium!




Pariază la cota 40.00 în loc de 1.36

Dacă nu ai cont deschis la Betfair, poți paria pe victoria Barcelonei în meciul cu Getafe, la o cotă mărită până la valoarea 40.00 în loc de 1.36 cât este în mod normal. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont nou și să folosești obligatoriu codul de mai jos.

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 40.00>>








Articole similare