Bilet de WEEKEND: Cota 11+ cu șanse decente de câștig! Vezi meciurile

Deja începem să avem weekenduri mai bogate în privința ofertei de pariere, încep primele două divizii din Germania, mai avem un pic de răbdare și va reveni totul la normal sau cât se poate de normal în curând. V-am pregătit un bilețel pe care l-am jucat deja, cu meciuri numai bune de folosit dacă vreți să vă creați biletul zilei. Partidele se desfășoară sâmbătă și duminică, iar motivul pentru care le-am mizat deja este legat de faptul că mă aștept la ceva scăderi de cote.

Sangju Sangmu vs Gangwon (Sâmbătă 16.05 8:00)

Nu știu cât de mulți cunosc situația echipei de fotbal Sangju Sangmu din prima divizie a Coreei de Sud, dar eu îmi fac datoria și vă spun, să nu ziceți că țin doar pentru mine:

  • echipa este formată din jucători de fotbal profesioniști, dar care au fost chemați în armată pentru stagiul militar obligatoriu de 2 ani. Practic, 15 jucători vin în fiecare an și vor juca 2 ani pentru această echipă, deci când vine vorba de omogenitate, e un minus mare.
  • Având în vedere statutul militar al echipei, este interzis să aibă în lot jucători străini
  • Pe 24 Aprilie 2020, practic, înainte de începerea sezonului 20/21, s-a stabilit că echipa va fi retrogradată la finele stagiunii, indiferent de poziția din clasament...deci...și motivația e 0!

Pronostic: X2 @1.38

Augsburg vs Wolfsburg (Sâmbătă 16.05 ora 16:30)

Da, la acest meci o să merg împotriva favoritei pe hârtie. Înainte de pauză, Augsburg mergea catastrofal, cu un singur punct câștigat în ultimele 5 etape, dar să privim partea bună a paharului: a fost schimbat antrenorul și a fost adus pe bancă Heiko Herrlich, fostul tehnician al lui Leverkusen. Wolfsburg e favorita caselor de pariuri, aflată 7 poziții mai sus în clasament, dar luați în considerare faptul că pentru această partidă este suspendat atacantul-talisman al echipei, olandezul Weghorst, golgetterul ediției trecutede campionat pentru „lupi” cu 17 reușite. În actuala stagiune Weghorst a marcat deja 11 goluri, iar de la sosirea la club în vara anului 2018 a lipsit într-un singur meci! Pierdere grea...mai lipses și Gerhardt, Guilavogui și William de la oaspeți.

Pronostic: 1X @1.67

Înscrie-te la Betano prin butonul de mai jos și primești cadou:

  • Bonus 100% până la 500 de lei
  • 40 de rotiri GRATIS la jocul Age of the Gods
  • 4 Free Bet-uri la pariuri
  • 4 Golden Chips la cazino live

OBȚINE cadourile de la Betano AICI


Fortuna Dusseldorf vs Paderborn (Sâmbătă 16.05 ora 16:30)

Va fi bătaie mare la meciul ăsta, e meci cu miză în subsolul clasamentului, nu vreau să mă bag la piața de rezultat final. De asemenea, mă abțin de la pronosticurile pe goluri în această etapă din Germania, pentru că sunt chiar curios să urmăresc ce efect va avea lipsa spectatorilor din tribune asupra mediei de goluri per meci. La acest meci mă interesează aspectul cornerelor. Paderborn este echipa cu cea mai mare medie de cornere per meci, ca și total, 12.4! Media cornerelor din meciurile Fortunei Dusseldorf este 9.4, deci să ne așteptăm la cornăraie!

Pronostic: Peste 8.5 cornere @1.38

BATE Borisov vs FC Slutsk (Sâmbătă 16.05 ora 19:00)

După un început foarte slab de sezon, BATE Borisov a ajuns pe primul loc, iar asta nu surprinde pe nimeni, e ceva normal pentru o echipă care a câștigat 14 titluri de campioană în ultimii 15 ani, surprinzător este, însă, parcursul lui Slutsk, ocupanta locului secund după 8 etape. Aici mă interesează golurile și mă aștept la un meci bun.

  • 3.2 goluri per meci este media combinată a celor două formații, posesoarele a celor mai bune ofensive din campionat cu 16, respectiv 15 goluri marcate până acum.
  • 4 din ultimele 5 directe au produs overul, BATE Borisov înscriind de fiecare dată minim 3.
  • 6 din cele 8 meciuri disputate de Slutsk au depășit linia de over 2.5, iar în 7 din ele ambele echipe au marcat!
  • Slutsk a încasat gol la fiecare meci disputat în actuala stagiune

Pronostic: Peste 2.5 goluri @1.65

BETANO oferă cea mai variată ofertă de pariere pe cornere, statistici și pariuri speciale în fiecare etapă! CLICK AICI și primești un BONUS DUBLU Instant la prima depunere!

Wehen Wiesbaden vs Stuttgart (Duminică 16.05 ora 14:30)

Valoric, clar, Stuttgart este echipa net superioară, dar parcă nu prea am încredere în șvabi la meciurile disputate în deplasare. Miza va fi enormă la fiecare meci de-acum pentru Stuttgart, dar datele problemei erau aceleași și la meciul din tur, însă Wehen s-a impus surprinzător cu 2-1 chiar pe terenul lui Stuttgart. Partida a fost dominată copios de Stuttgart, cu 84% posesie și 8-1 raportul la cornere. Oricum...Suttgart este echipa care în general ține mai mult de minge decât adversarul, iar asta se reflectă și în media cornerelor de până acum: 6.3 e media de cornere de care beneficiază per meci, în timp ce 4.1 este media adversarilor. Așadar, mizez și acum pe faptul că Stuttgart va avea cu minim 2 cornere mai mult decât Wehen.

Pronostic: Stuttgart -1.5 handicap cornere @1.75

Dinamo Minsk vs Isloch Minsk (Duminică 16.05 ora 17:00)

În fine, în speranța că fotbalul din Belarus nu se va întrerupe, ultimul meci pe care mizez este duelul local din capitală dintre Dinamo și Isloch. Deși ocupă locul 4 după 8 etape, nu trebuie să omitem faptul că Isloch este echipa care a disputat cele mai multe meciuri ”acasă” în acest sezon: 6 din 8 (ciudat țintar). La cele 2 meciuri disputate în deplasare, Isloch a fost făcută praf: 0-4 la Soligorsk și 1-3 la Dinamo Brest. Dinamo Minsk are evoluții oscilante, dar e foarte important de știut că au schimbat antrenorul, iar acest aspect poate avea un impact pozitiv asupra echipei.

Pronostic: 1X @1.28



Înscrie-te la Betano prin butonul de mai jos și primești cadou:

Bonus 100% până la 500 de lei

40 de rotiri GRATIS la jocul Age of the Gods

4 Free Bet-uri la pariuri

4 Golden Chips la cazino live

OBȚINE cadourile de la Betano AICI








Articole similare