Bilet la cotă bombă pe finala Champions League!

Momentul mult așteptat al finalei UEFA Champions League a sosit! Meciul dintre Manchester City și Inter Milano este capul de afiș al acestui weekend, iar eu am încercat un pariu foarte curajos la cotă 26, dar și pariul 2 din cadrul proiectului PIRAMIDA!

În acest episod am explicat cum se poate folosi funcția BetBuilder pe Betano pentru a combina mai multe selecții din cadrul aceluiași eveniment pe un singur bilet și am creat o cotă foarte bună!

Vă invit să vă abonați la canalul meu de youtube și să activați notificările pentru a fi la curent cu tot ce postez în materie de ponturi pariuri sportive, biletul zilei, recomandări pariuri sau cota 2!

Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive.

PÂNĂ LA 500 DE LEI BONUS INSTANT

BETANO oferă un bonus foarte generos de până la 500 de Lei, care se acordă INSTANT la prima depunere, tuturor jucătorilor noi, care se înregistrează pe platforma online folosind butonul din acest articol!

ÎNCASEAZĂ BONUSUSL AICI




Articole similare