Bilet MaxiKombi cu 12 meciuri pentru sâmbătă - se câștigă și cu 4 meciuri pierdute

Prieteni, pentru acest weekend vreau să-mi încerc norocul cu un bilet MaxiKombi pe care l-am format din 12 meciuri, dar cu care pot câștiga și de 4 ori mai mulți bani chiar dacă pierd 4 meciuri, pentru că acesta este farmecul sistemului MaxiKombi.

Ce trebuie să știi despre MAXIKOMBI

Acest sistem poate fi jucat doar la FORTUNA Online. Dacă nu ai încă un cont deschis la Fortuna, deschide unul prin acest link chiar acum și vei primi un bonus de 300 de lei de tip cashback, FĂRĂ RULAJ! Vezi aici detalii despre bonus >>>>

Funcționează foarte simplu

Practic, ne alegem meciurile pe care vrem să le jucăm, apoi le distribuim în bilete separate (care se numesc grupuri), după cum credem că ne avantajează. Se face foarte simplu, direct din platforma online, trebuie doar să selectăm cu un singur click din ce grup de pariuri vrem să facă parte fiecare meci. Apoi, grupurile de pariuri funcționează ca și bilete separate pe care le combinăm între ele!

Poți pune până la 70 de meciuri

Pentru a juca un bilet MAXIKOMBI trebuie să ai minim 2 meciuri, dar poți pune până la 70! Poți forma între 2 și 13 grupuri de pariuri, dar reține că un grup poate fi format și dintr-un singur meci, dacă vrei.

Grupurile sunt numerotate cu litere de la A la M și există posibilitatea să folosești și un grup T, care să fie de bază. Dacă alegi să folosești grupul de pariuri T, este obligatoriu ca acesta să fie câștigător, funcționează exact ca în sistemele clasice când alegem unul sau mai multe meciuri de baza.

Biletul meu de azi: 12 meciuri în 6 grupuri

Dacă până acum v-a fost ceva neclar, acum veți înțelege tot. Eu am selectat 12 meciuri din acest weekend, pe care le-am împărțit pe 6 grupuri. Practic am format 6 bilete separate și am ales să le combin câte 4. Așadar, pentru a câștiga ceva, este nevoie ca minim 4 din cele 6 grupuri de pariuri de mai jos să fie câștigătoare! În total, sistemul 4/6 presupune 15 combinații, iar voi puteți seta miza per total, sau miza pe combinație. Eu am setat o miză de 300 lei per total, iar sistemul împarte miza în mod egal pe combinații, VEZI MAI JOS.

După cum puteți observa, numărul maxim de evenimente pe care le pot pierde și tot să câștig destul de bine este 4, cu condiția ca meciurile pierzătoare să fie cele 2 din același grup și 2 din alt grup. În același timp, se poate pierde tot biletul cu doar 3 meciuri, dacă meciurile pierzătoare fac parte din grupuri diferite.

Cum și câți bani se câștigă

După cum am precizat mai sus, am investit 300 de lei pe acest bilet, ceea ce înseamnă o miză de 20 Lei pe combinație, iar câștigurile posibile le puteți vedea mai jos, în imagine. Eventualul câștig minim este de 750.4 lei, iar câștigul maxim este de 14.750.

Meciurile selectate și repartiția în grupuri

Puteți vedea mai jos meciurile selectate de mine și cum le-am împărțit pe grupuri, dar acum că ați învățat sistemul, vă puteți selecta propriile meciuri și le puteți combina cum doriți.

Cam atât, sper că am explicat destul de clar, pe înțelesul tuturor, tot ce vă rămâne de făcut este să treceți la treabă! Dacă nu aveți cont online la FORTUNA, deschideți unul prin acest link și veți primi și bonusul de 300 de lei FĂRĂ RULAJ.






Articole similare