Biletul antepost de cota 35 pe EURO 2020 cu bonus de la SuperBet

Superbet a pregătit o ofertă fără precedent pentru Euro 2020. Lista pariurilor antepost este extrem de stufoasă și conține o mulțime de variante ieșite din comun. 

Euro 2020 s-a lăsat așteptat un an, dar momentul startului este aproape. Pe gazon, competiția debutează vineri, de la ora 22:00, cu disputa dintre Turcia și Franța. Pe Superbet ea deja a început, iar lucrurile sunt încinse. Oferta de pariere antepost are variante la care nu te-ai fi gândit vreodată. De la cartonașe galbene primite de portari, la faza în care ajunge fiecare echipă, la numărul de cornere sau de lovituri de pedeapsă din turneu, la cei mai buni marcatori, cei mai buni pasatori și alte recorduri care pot fi bătute. Toate sunt disponibile în secțiunea pe care Superbet a dedicat-o special pentru Euro 2020. Mi-au făcut și mie cu ochiul 8 variante, pe care le prezint în continuare.

Înscrie-te AICI pe SuperBet și primești din partea casei 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei!

Toate meciurile de la Euro 2020 vor beneficia de arbitraj video. Dacă la Campionatul European precedent, cel din Franța, au fost dictate 12 lovituri de pedeapsă, e de așteptat ca numărul lor să crească datorită intervențiilor din camera VAR. 

Peste 4,5 penalty-uri în faza eliminatorie, la o cotă de 1.55

----------------------------------------------------

Precedentul turneu final european l-a avut golgeter pe francezul Antoine Griezmann, autor a 6 goluri. A fost singura ediție desfășurată în actualul format, cu 24 de echipe. Asta înseamnă un meci în plus, cel din faza optimilor de finală. 

Peste 4,5 goluri marcate de golgeterul turneului, la o cotă de 1.40. 

------------------------------------------------------

Eden Hazard a fost cel mai bun pasator la ediția precedentă, cu 4 pase decisive, urmat îndeaproape de colegul Kevin De Bruyne, cu 3 assisturi. Starul lui Manchester City are șanse mari să își depășească recordul. În sezonul recent încheiat a reușit 18, iar grupa Belgiei este una la îndemână, cu Rusia, Danemarca și Finlanda.

Peste 3,5 pase decisive reușite de cel puțin un fotbalist, la o cotă de 1.50.

---------------------------------------------------------

Șansele ca cel puțin 4 portari să fie avertizați în 51 de meciuri sunt mari. Spre exemplu, în recent încheiatul sezon de Premier League, 3 portari au văzut câte 3 catonașe galbene, iar în Serie A a fost un portar cu 5 averstiemente, altul cu 3. Inclusiv Manuel Neuer a fost avertizat într-o partidă. 

Peste 3,5 cartonașe galbene încasate de portari, la o cotă de 1.85. 

Înscrie-te AICI pe SuperBet și primești din partea casei 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei!


--------------------------------------------------------

Belgia, liderul ierarhiei FIFA, este printre favoritele la câștigarea trofeului. „Diavolii roșii” au fost distribuiți în grupa B, una în care n-ar trebui să aibă probleme, împotriva Finlandei, Rusiei și Danemarcei. În optimile de finală vor juca împotriva unei formații clasate pe locul 3 într-una din grupele A, D, E sau F. 

Belgia ajunge cel puțin în sferturile de finală, la o cotă de 1.50.

----------------------------------------------------------

Turcia a avut o campanie impresionantă de calificare, terminând cu un singur eșec în grupa cu Franța, Islanda, Albania, Andorra și Moldova, marcând 18 goluri în 10 partide. Turcii au scos 4 puncte contra campioanei mondiale Franța, marcând 3 goluri în acea „dublă”. La Euro 2020 au picat în grupa A, una accesibilă, cu Italia, Elveția și Țara Galilor. Oamenii din ofensivă vin cu un moral excelent, Yazici și Yilmaz fiind proaspeți campioni cu Lille, ia Calhanoglu prinzând loc de Champions League cu AC Milan.

Turcia înscrie peste 2,5 goluri în grupă, la o cotă de 1.50.

--------------------------------------------------------------

Ungaria vine la Euro 2020 fără marea vedetă Dominik Szoboszlai. Asta e cea mai mică problemă. Maghiarii au picat în „grupa morții”, una imposibilă, contra campioanei mondiale Franța, campioanei europene Portugalia și contra Germaniei. 

Ungaria primește peste 5,5 goluri în faza grupelor, la o cotă de 1.50. 

---------------------------------------------------------------

Olanda are o grupă accesibilă la prima vedere, cu Ucraina, Austria și Macedonia de Nord, dar situația nu e deloc așa. Inclusiv macedonenii au demonstrat că sunt capabili de surprize, câștigând în preliminariile Mondialului, 2-1 pe terenul Germaniei. În plus, „Portocala Mecanică” nu se poate baza pe liderul defensivei, Virgil Van Dijk.

Olanda primește peste 1,5 goluri în faza grupelor, la o cotă de 1.75. 

Înscrie-te AICI pe SuperBet și primești din partea casei 3 bonusuri CASH de până la 500 de Lei!





Articole similare