Biletul antepost la Betano! Cote senzaționale pentru un câștig de 4500 de Euro!


Noul sezon este pe cale să înceapă în fotbalul european, iar Betano a pregătit deja pariurile antepost. Completează-ți cererea de transfer din campania de vară, legitimează-te pe Betano și profită de avantajul de a fi în fruntea ierarhiei! Deschide-ți cont acum pe site sau pe aplicația Betano(disponibilă pe AppStore și Magazin Play), driblează printre oferte și joacă responsabil pe cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume!

BILET ANTEPOST DE COTA 44

Primul pariu antepost care sare în ochi este revenirea lui Juventus Torino. Hegemonia „Bătrânei Doamne” a fost oprită de Inter după o pauză de 9 ani, dar sezonul următor se anunță unul dominant. Andrea Pirlo a fost înlocuit cu experimentatul Massimiliano Allegri, Cristiano Ronaldo a rămas la echipă, iar fotbaliștii torinezilor au arătat o formă senzațională la Euro 2020. Chiellini și Bonucci au fost liderii campioanei europene Italia, iar Chiesa a impresionat la rândul său. În plus, rivalele lui Juventus au slăbit. Inter, campioana en-titre, are probleme financiare. L-a pierdut deja pe Eriksen, cu problemele la inimă, dar și pe Hakimi.

În aceste condiții, cota de 2.25 oferită de Betano pentru Juventus campioană în Serie A este excelentă. 

------------------------------

Rapid București și FCU Craiova 1948 au promovat la braț sezonul trecut din Liga 2. Deși oltenii anunțau că se vor bate la titlu încă din primul an și că va urma o campanie de achiziții fără precedent, lucrurile nu au stat deloc așa. Antrenorul Adrian Mutu nu a primit tot ce și-a dorit și va aborda startul sezonului cu un lot subțire. 

De cealaltă parte, Rapidul a tăcut și a făcut. Giuleștenii au atras niște nume extrem de interesante, începând cu Alexandru Albu, mijlocaș pe care Mirel Rădoi îl are constant în vederi pentru prima reprezentativă. Au urmat transferurile lui Claudiu Belu Iordache, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat și Romario Moise, fotbaliști importanți la nivelul Ligii 1. Cireașa de pe tort a venit în ultima săptămână, când experiementații Dragoș Grigore, Junior Morais și Cristian Săpunaru au fost prezentați la rândul lor. 

Pe Betano găsim un pariu tentant și cu șanse mari de reușită: Rapid încheie sezonul 2021/2022 în fața celor de la FCU Craiova 1948. Cota este 2.35. 

--------------------------------

Atletico Madrid a cucerit anul trecut al doilea titlu din mandatul lui Diego Simeone, devansând coloșii Barcelona și Real Madrid. Antrenorul argentinian a semnat prelungirea contractului, iar conducerea îi pregătește lotul pentru sezonul următor. L-a transferat deja pe Rodrigo de Paul, de la Udinese, pentru 35 de milioane de euro. La capitolul plecări, nimic important. Instabilitatea rivalelor o transformă și anul acesta într-o candidată serioasă la titlu. Real nu îl mai are pe Sergio Ramos, iar la Barca problemele financiare sunt tot mai mari. Din spate nu vine niciun pericol real. Sevilla lui Julen Lopetegui și-a demonstrat limitele. 

Betano oferă un pariu de senzație. Atletico Madrid să fie cea mai bine clasată echipă (fără ca Barcelona și Real să fie luate în calcul) din LaLiga. Ultima dată când Aletico a fost depășită în clasament de altă formație în afara celor doi granzi a fost în sezonul 2011/2012. Cota este 1.65. 

Înregistrează-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei la primul depozit!

SpVgg Greuther Fürth a revenit în Bundesliga după 8 ani, dar șansele să rămână sunt mici. Managerul Stefan Leitl trebuie să se descurce cu cel mai slab lot, unul cotat la 24 de milioane de euro. Nivelul din prima ligă germană a crescut considerabil în ultimii ani, iar nou-promovatele au ținut pasul doar cu investiții importante. Nu este cazul acum. 

Pe Betano, cota pentru Greuther Furth termină pe unul dintre ultimele 3 locuri este 1.55. 

-------------------

Crystal Palace este supraviețuitoarea din Premier League. Considerată an de an una dintre candidatele la retrogradare, a ajuns deja la 9 sezoane consecutive pe prima scenă. Anul acesta, odată cu numirea lui Patrick Vieira în funcția de antrenor, Palace a reintrat în această horă. Doar că lotul este unul mult prea bun. Starul Wilfried Zaha pare să rămână în continuare aici, la fel ca Benteke, Eze, Mateta sau Milivokevic. 

Toate cele 3 nou-promovate, Brentford, Watford și Norwich, au loturi mai slabe. La fel și Burnley. În aceste condiții, cota oferită de Betano pentru Palace nu termină pe unul dintre ultimele 3 locuri, @1.30, este de neratat. 

-----------------------

Clermont Foot a promovat pentru prima dată în istorie în Ligue 1. Șocul va fi mare pentru micuța formație antrenată de Pascal Gastien, mai ales că lotul este în continuare unul de liga secundă, cotat la doar 24 de milioane de euro. Doar Troyes are o valoare apropiată, restul rivalelor fiind cotate de cel puțin 3 ori mai bine. Un alt dezavantaj este acela că în primele 10 etape, până se acomodează cu Ligue 1, vor da piept cu Bordeaux, Lyon, PSG, Rennes, Monaco și Lille, toți granzii campionatului. Un start slab de sezon toarnă plumb în ghete, dovadă parcursul lui Dijon de anul trecut. 

Pe Betano, cota pentru Clermont Foot se clasează pe unul dintre ultimele două locuri este 2.50.



Înregistrează-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei la primul depozit!






Articole similare