Biletul Bonus Dublu de cota 964 din acest weekend


Prieteni, pentru acest weekend v-am pregătit un bilet de tip Bonus Dublu pe care l-am jucat la Fortuna Online și a cărui cotă finală este aproape 1000.

Ca să nu mai existe discuții și întrebări prostești, subliniez încă odată faptul că biletul este jucat la FORTUNA ONLINE, așadar nu are un cod, așa cum solicită majoritatea pe rețelele de socializare.

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈


Avantaj ONLINE vs AGENȚIE - nu ai nevoie de cotă minimă 1.25

Așa cum am scris în numeroase rânduri, dacă plasezi biletul Bonus Dublu la agenție, ai nevoie de cotă minimă 1.25!

Dacă plasezi biletul Bonus Dublu online, poți folosi și cote sub 1.25!

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈


Primești Multiplicator de Cote și dacă nu joci 20 de meciuri

De multe ori parcă pui ultimul meci sau ultimele 2 la umplutură, pentru că așa ți se cere în agenție...nu îți bate joc! La Fortuna Online poți să pui doar 19 meciuri și atunci vei primi 90% Bonus la câștig, în loc de 100%. Poți pune 18 meciuri sau mai puține, dacă vrei. VEZI AICI ce bonus primești la câștig în funcție de numărul de meciuri jucate pe bilet.

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈


Cum folosești Bonus Dublu pe Online

  1. Deschizi un cont la Fortuna Online prin acest link
  2. Îți selectezi meciurile pe care vrei să le joci și le pui pe bilet
  3. Te duci în stânga la secțiunea Bonus Dublu și selectezi din listă bonusul cu multiplicator de cotă pe care îl pui pe bilet în funcție de câte meciuri ai jucat - VEZI AICI LISTA BONUSURILOR DE CÂȘTIG

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈

Biletul meu din acest weekend

Vă propun un challenge pentru acest weekend! Eu am jucat un bilet format din 20 de meciuri, iar cota finală, cu tot cu Bonus Dublu, ajunge undeva pe aproape de 1000. Din cele 20 de meciuri eu vă voi arăta doar 18, iar voi aveți misiunea de a mai adăuga 2 pe bilet.

SAU...îl puteți lăsa așa, și nu mai luați Bonus Dublu la câștig, ci doar Bonus 80%, pentru că pe Fortuna Online se poate acest lucru, așa cum am scris și mai sus!

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA FORTUNA AICI👈





Articole similare